در صورتی که قاتل هیچ مالی برای پرداخت دیه نداشته باشد آیا دیه از بیت المال پرداخت خواهد شد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۳۱ #86975290

با سلام . در جریان یک درگیری مامورین با شخص قاتل ، شخص قاتل اقدام به تیراندازی کرده و شخص ثالثی در جریان این تیراندازی کشته می شود ، با نظر به اینکه قاتل فراری دستگیر شده و بخاطر قتل اول قصاص خواهد شد ، اولیای دم شخص ثالثی که در جریان این تیراندازی کشته شده آیا می توانند درخواست دیه کنند؟

مشاوره حقوقی دیه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورت شناسایی قاتل دیه ازبیت المال قابل پرداخت نیست.

بادرود
خیر درصورت شناسایی قاتل از بیت المال پرداخت نمیشود و از اموال قاتل پرداخت میشود

خیر چون قاتل شناسایی شده است لذا پرداخت دیه بر عهده قاتل خواهد بود

درود بر شما
بله می توانند درخواست دیه نمایند و با توجه به مشخص بودن قاتل ، پرداخت از بیت المال موضوعیت پیدا نمیکند .

سلام دیه از بیت المال تعلق نمی گیرد موفق باشید

درود بر شما، چنانچه قاتل شناسایی شده و حتی محکوم گردیده، شخصا بایستی دیه را بپردازند، البته چنانچه اولیای دم مقتول، از قصاص صرف نظر کنند.

چون اولیای دم اول تقاضای قصاص کرده درصورت اجرای حکم و یا عدم وجود اموال از بیت المال