سفته بعنوان ضمانت برای اجاره ماشین دادم، سوءاستفاده کرده، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۴ #86915865

سلام من و دوتا از دوستانم ۵ ماه پیش ماشین اجاره کردیم و قرار داد نوشتیم برای اجاره ماشین ۲۰۶ مالک از ما ۳ تا سفته ۶۰ میلیونی گرفت هر نفر یک سفته رو امضا کردیم بهمراه اسم و کد ملی بقیه جاهاش خالی موند الان ماشینو ازمون گرفته سفته هارو داده به شرخر اومده از هر کدوممون ۶۰ میلیون تومن میخواد بگیره نه قرارداد داریم دستمون نه چیزی ماشینم گرفته برده الان باید چیکار کنیم ما اصلا نمیدونستیم سفته چیه ۱۸ سالمون هم تموم نشده حالا باید چیکار کنیم خواهش میکنم کمک کنید

مشاوره حقوقی سفته
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با ارسال اطهارنامه برای استرداد سفته ها و با استناد به شهادت شهود به اقامه دعوی مبنی بر استرداد سفته ها اقدام کنید.

اظهارنامه ای برای فرد مقابل ارسال کرده و تقاضای استرداد سفته های امانیو ضمانتی خود را بنمایید . پس از ابلاغ باستناد اظهارنامه و همینطور شهادت شهود میتوانید از طریق شکایت کیفری و یا دادخواست استرداد سفته های امانی اقدام نمایید .

کیفری شکایت کنید به جرم خیانت در امانت.. همان قراردادی که برای امانت ماشین نوشتین. ادله ی خوبی خو اهد بود. حتما در قرار داد نوشتین سفته بابت کرایه ماشین گرفته است.