آیا امکان داره یارانه ما سه نفر از حساب پدر جدا بشه و به حساب یکی از دخترها واریز شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۰ #86895044

سلام ما سه تا خواهریم ( بالای سی و پنج سال ) که قصد جدا شدن از خانواده را داریم بدلیل اعتیاد و بیکاری برادرانم دیگه تحمل زندگی در کنارشان سخت شده طوری که اکثر روزها دعوا و فحش و بد و بیراه داریم و همچنین اونا نه تنها کمکی در خرج خانه نمیکنن، بلکه پول تو جیبی هم از خواهرانشان میخوان به علت وضع بد خانواده تحت پوشش کمیته هم هستیم ( البته فقط برای پدر و مادر و دخترها حقوق ماهیانه واریز میشه چون پسرها سنشون بالاس و تحت پوشش نیستن) حالا خرج زندگی ما با کار کردن خواهرانم و یارانه و مستمری کمیته میگذره ولی دیگه از پس خرج و مخارج زندگی برنمیایم قصد داریم از خانواده جدا شیم ولی چون به شدت به یارانه و مستمری کمیته نیاز داریم آیا امکان داره یارانه ما سه نفر از حساب پدر جدا بشه و به حساب یکی از دخترها واریز شود؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این امر یا با رضایت سرپرست در دفاترخدمات در غیر اینصورت از طریق دادگاه فقط امکان دارد