پرونده ما به اجرای احکام رسید باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۸۹ #86861947

سلام
پیام اومد گه پرنده اجراییه خلع ید من در اجرای احکام ثبت شد البته پیام اومده در صورت نیاز ابلاغ میشه بهمون میخواستم ببینم تقریبا جقدر باید منتظر بمونم که اجرا بشه

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. می توانید منتظر ابلاغ باشید یا اینکه به شعبه ی مربوطه مراجعه نمایید تا سیر روند اجرای حکم را خواستار شده و اگر مهلت ده روز از ارجاع به اجرای احکام سپری شده باشد می تواند جهات تسریع روند را خواستار باشید.

با سلام شما میتوانید به اجرا احکام برای پیگیری ادامه کار مراجعه فرمایید

درود بر شما، مدت زمان بستگی به حجم پرونده‌های جاری در واحد اجرای احکام خواهد، لکن چنانچه زمان فرا برسد، به شما ابلاغ خواهد شد، میتوانید پس از تعیین وقت به شعبه مراجعه نمایید.

منتظر بمانید درصورت نیاز احضار خواهید شد

برای هماهنگی موضوع اجرای حکم باید از طریق اینترنت وقت بگیرید و در وقت تعیین شده به اجرای احکام مراجعه نمایید .

با سلام
به شعبه مراجعه نمایید.

سلام منتظر باشید اعلم می نمایند ویا میتواند حضورا به شعبه کسب و تکلیف نمایید