جعل یا اعتبار قرارداد هبه با خط‌خوردگی پایین آن بعد از چهارسال

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۹ #86829862

با سلام و وقت بخیر، اگر در قرارداد هبه شده چهار سال پیش در پای قرارداد به جز امضای طرفین، متنی که ربطی به قرارداد نداره به تازگی خط زده شود و اثر انگشت شخص دیگری که ارتباطی با قرارداد ندارد با خودکار خط‌خطی شود به گونه‌ای که اثر آن مشخص نباشد، آیا این قرارداد اعتبار دارد؟آیا این قلم خوردگی جعل سند محسوب می‌شود؟آیا قاضی می‌تونه به این قلم خوردگی گیر بدهد و اعتبار سند از بین برود؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگرظاهر سند عادی مخدوش باشد ذینفع رادر استناد به آن به آن دچار دشواری حقوقی مینماید و باید در خصوص محتویات سند و امضای مخدوش شده به صورت ویژه بررسی لازم و دفاعیات طرفین استماع شود

با سلام
این موارد که مربوط به جعل می باشد نیاز به بررسی بیشتر دارد

تنها مقداری که در قرارداد تغییر کرده باطل شده محسوب می شود.
با این حال بدون مطالعه نمیتوان نسبت به آن اظهارنظر کرد.

با سلام
بستگی دارد که مفاد آن متن چیست و چه ارتباطی به هبه مزبور داشته، به چه علت درج و سپس خط زده شده است. بدون بررسی هبه نامه، امکان اظهار نظر صحیح و آگاهانه وجود ندارد.

سلام بستگی دارد که چگونه و چه چیز الحاق و خط خورده باشد جواب سوال شما نیازمند بررسی هبه مذکور میباشد