مزایده اتومبیل بنده با همان مبلغ کارشناسی اولیه اجرا میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۲ #86816328

خانم بنده مهریه خودشو اجرا گذاشت که ملشین و موتور بنده رو توقیف کرد و کارشناسان قیمت ماشین رو ۴۰ میلیون و موتورو ۵ ونیم قیمت گذاری کردن حالا پیام اومده برام که ۲۰ ابان روز مزایده میباشد ایا خودم توسط برادری یا کسی میتونم ماشین و موتور رو با همان مبلغ کارشناسی شده بردارم یا این قیمت قیمت حداقل بوده و روز مزایده امکان افزایش قیمت دارد؟ واینکه اول از همه میتونم خودم بردارم یا روز مزایده به بالاترین قیمت میدن؟ ممنون از کارشناسان خوب

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در مزایده قیمت پایه تعیین می شود هر کس می تواند در مزایده با بیشترین پیشنهاد قیمتی برنده شود

بله شما نیز میتوانید شرکت کنید و از قیمت تعیین شده مزایده شروع میشود و به بالاترین قیمت پیشنهادی فروخته خواهد شد

سلام
قیمت کارشناسی قیمت پایه است و اموال در مزایده به بیشترین پیشنهاد فروخته می‌شوند.

باسلام بله میتوانید در مزایده شرکت نمایید اصولا در مزایده مبلغ پایه را اعلام میکنند و هرکسی مبلغ بیشتری ارایه دهد برنده مزایده خواهدشد.