زوج عقیم، درخواست طلاق از سوی زوجه یا مطالبه مهریه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۷۵ #86814099

با سلام، ۸ سال از ازدواجم می‌گذره. شوهرم عقیم هست. آزمایش اسپرم ازشون دارم که صفر هست و بچه‌دار نمی‌شه، میخوام جدا بشم. از طریق بچه‌دار نشودنش حق طلاق بهم میدن یا درخواست مهریه کنم؟ مهریه‌م ۱۹ مثقال طلاست. اگر درخواست کنم چطور تقسیط میشه؟ هیچی به اسمش نکرده. ۵ ساله فهمیدم بچه‌دار نمی‌شه ولی باز کنارش موندم اما باز هم اذیتم می‌کنه. لطفا راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی خانواده
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با اثبات عسر و حرج می توانید طلاق بگیرید و مهریه نیز قابل دریافت است. نبود اموال بنام زوج مانع دایمی دریافت مهریه نیست.

با سلام
با توجه به گذشت مدت زمان طولانی و مشکلی که وجود دارد اثبات عسر و حرج امکان پذیر بوده و می توانید دادخواست طلاق تقدیم نمایید. همچنین مطالبه مهریه ممکن است و منافاتی با طلاق ندارد.

سلام ،این مشکل مصداق عسرو حرج است می توانید تقاضای طلاق ومطالبه مهریه نمایید .

با سلام بله با توجه به مورد مذکور می توانید با اثبات عسر و حرج طلاق بگیرید مهریه نیز قابل مطالبه هست.

باسلام، میتوانید دادخواست طلاق بدهید با توجه به گذشت زمان پنج سال و عدم باروری ایشون، مهریه رو هم مطالبه کنید ارتباطی به هم ندارند.

سلام
به استناد شروط ضمن عقد که در عقدنامه ها هست و معمولا همه امضاء می کنند، شما وکالت دارین که به سبب عدم توانایی ایشان در بچه دار شدن از طرف ایشون وکیل گرفته و خودتون را طلاق بدین.
مهریه ربطی به این موضوع نداره،در هر صورت چه بخواهین طلاق بگیرین و چه نگیرین می تونین مطالبه مهریه کنین ، ابتدا به دفترخانه ای که ازدواج کردین مراجعه و از اونجا در اجرای ثبت اقدام کنین اگه اموالی نداشتند می تونین دادخواست مطالبه مهریه بدین
اگه دادخواست اعسار بدن میزان اقساط را دادگاه با توجه به وضعیت مالی زوج تعیین می کنن

با سلام
شما برای طلاق گرفتن یکی از شروط های طلاق راداریدبرای مهریه درخواست مطالبه مهریه را بدهید