مهلت فروش خانه غیر قابل افراز در مزایده چه میزان است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۱۱ #86801898

پس از دستور صادره جهت مزایده ملک، آیا زمان برای اجرای آن به صاحبان ملک اعلام میگردد؟ مثلا به صاحبان آن اعلام میگردد n ماه یا n روز دیگر مزایده برگزار میشود؟ یا بلافاصله در اولین فرصت ملک مزایده میگردد؟ اگر زمان دارد، در صورتی که ملک در کمتر از آن زمان مشتری مورد پسند صاحبان ملک داشت آیا میتوان آنرا لغو نمود؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی
با سلام
فروش دادگاه فقط از طریق مزایده است و هر شخصی تمایل داشته باشد فقط می تواند از طریق اقدام نماید. ضمنا‌ با توجه به اینکه دستور فروش به خاطر غیرقابل افراز بودن ملک است محکوم علیه به هیچ وجه نمی تواند مانع فروش ملک شود (حتی با پرداخت بالاترین وجه)

سلام
برای مزایده تاریخ مشخص می شود و نشر آگهی می گردد و طرفین نیز ضمن دریافت ابلاغیه مزایده می توانند در جلسه حاضر شوند

سلام
تاریخ مزایده با قید روز و ساعت به اطلاع طرفین پرونده خواهد رسید.

حضور محکوم له و محکوم علیه {طلبکار و بدهکار} در جلسه مزایده الزامی نیست. محکوم له می تواند در مزایده شرکت کند و احتمالا برنده مزایده باشد. اما محکوم علیه نمی تواند؛ محکوم علیه صرفا می تواند بالاترین قیمت پیشنهادی را بپردازد و از انتقال آن مال جلوگیری کند

با سلام ووقت بخیر
زمان مزایده به طرفین ابلاغ میشود و درمورد اینگه زودتر از مزایده مشتری برای ملک پیدا شد میتواند با شعبه هماهنگ کند .