آیا به نفع ما مختومه شده است یا طرف مقابل؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۵۹ #86782010

یک مغازه ایی بوده که بر سر صاحب ان اختلافی بوده رای اولیه به ما داده شده است اما طرف مقابل تقاضای تجدید نظر میکند و حالا که به سایت میروم نوشته است پرونده مختومه شده است

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
این که اعلام شده پرونده مختومه گردیده است دقیقا موضوع را مشخص نمی کند
شما در روند کار پرونده در سامانه ثنا ببینید نوشته‌اند رای نقض شده یا تایید شده یا جهت رفع نقص به دادگاه بدوی اعاده شده است
مفهوم مختومه شدن گاهی اوقات اعاده پرونده جهت انجام امری به دادگاه بدوی است

سلام میتوانید موضوع را حضورا از طریق دادگاه تجدیدنظر پیگیری نمایید