نفقه رو چطور از پدرم مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۸ #86774382

من ۳۷سالمه و بعلت بی سرپرستی و شرایط سخت قادر به مستقل زندگی کردن نیستم پدرم وضع مالی خوبی داره و هرگز حمایت نکرده و از پذیرفتن من در خانه اش امتناع میکنه من ازش شکایت و ارایه داد خواست نفقه کردم ایا ممکن است در دادگاه بتونه از پذیرفتن من در خانه شانه خالی کنه چون پدرم به تازگی مجدد ازدواج کرده

مشاوره حقوقی نفقه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
پدر ملزم به پرداخت نفقه دختر تا روز ازدواج او خواهد بود لذا جای نگرانی نخواهد داشت و دادگاه با دادخواست شما موافقت و پدرتان محکوم به پرداخت نفقه برای شما خواهد بود
اگر در منزل راه نداد بایستی مسکنی علیحده برای شما تهیه نماید .

پدر باید نفقه را پرداهت کند

باسلام
پدر وظیفه دارد نفقه شما رو پرداخت کنند

با سلام
پدر شما با توجه به اینکه تمکن مالی مناسبی دارند به عنوان ولی شما موظف به پرداخت نفقه ی جاری شما و نه معوقه از جمله خوراک و پوشاک و مسکن و ... می باشند، میتوانید از طریق ثبت دادخواست مطالبه ی نفقه به عنوان افراد واجب النفقه به همراه مدارک و ادله ای که دال بر ناتوانی شما در زندگی مستقل و کار می‌باشد علیه پدرتان طرح دعوی نمایید.

پدر به عنوان سرپرست مکلف است نفقه شما را تامین و پرداخت نماید

سلام
نفقه اعم از خرجی و مسکن است لذا اگر پدر شما حاضر به قبول شما در منزل نیست باید مسکن برای تان تهیه کند.