برم تعویض پلاک بکنم به اسم یه شخص دیگه یا نمیتونه توقیف کنه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۰۷ #86741978

سلام وقت بخیر
همسرم چند وقتیه تصمیم به جدایی گرفته و منم نتونستم متصرفش کنم الان نفقه رو گذاشته اجرا و دیروز فهمیدم از طریق ثبت پیگیر مهریه شد من مال املاکی ندارم فقط یه پریاد مدل ۸۰ دارم که پلاکش به اسم خودمه ولی سند قطعی نخورده و اینکه تو استعلامی که گرفته نوشته بود مبلغ لازم و الاجرا صفر ریال مبلغ وصول شده صفر ریال ینی فک میکنم تو استعلامش نیومده حالا میخوام بدونم برم تعویض پلاک بکنم به اسم یه شخص دیگه یا نمیتونه توقیف کنه؟ ممنون از پاسخگوییتون

مشاوره حقوقی مهریه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در راهور مهم این موضوع است که پلاک به نام چه فردی است و باتوجه به اینکه پلاک به نام شماس در نتیجه قابل توقیف است.

مهم برگ سبز خورد هستش نه سند

سلام
اموالی توقیف میشوند که بنام شما سند خورده باشد ضمنن اگر همان پراید هم وسیله امرار معاش(مسافرکشی)شما باشد مشمول مستثنیات دین بوده و توقیف نمیشود.

سلام
اقدام شمامصداق فرارازدین بوده و غیرقانونی است

با سلام
هرچند برای مهریه یا هر دین دیگری معمولا پلاک خودرو توقیف میگردد اما شما میتوانید برای جلوگیری از دردسرهای بیشتر اقدام به فک پلاک نمایید

عزیزم سند بنام شما نیست که توقیف کنند

سلام چنانچه در استعلامات بعمل آمده از راهور مالکیت شما اعلام شودهر گونه نقل و انتقالی بعداز صدور اجراییه فرار از دین محسوب میشود بنایراین درصورتی در استعلام مالکیت شما بر خودرو توسط راهور اعلام نگردیده میتوانید فک پلاک نمایید