آیا اون سربرگ ها که خودم سهامدارم و اون سربرگ های خام که برای شرکت راهسازی شاکیه برام دردسری درست نمیکنه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۱ #86686327

شریک.کاری بنده ازم شکایت سرقت طلا و مبایعه نامه و رسید ها و اسناد اموال منقول و غیر منقول کرده ، در بازپرسی قرار منع تعقیب صادر شد ، بعد زمان اعتراض اعلام کردند که شاهدین بر اقرار سرقت بنده دارند و معرفی به دادگاه کردند ، دوباره پلیس آگاهی بنده رو دعوت کرد و مواجهه حضوری با شاهدین و شاکی گذاشتن و بنده ادعا و شهادت شهود رو رد کردم ، دادنامه ارسال شد و دادگاه حکم به رفع منع تعقیب و جلب به دادرسی داد ، بازپرس با توجه که شاکی ادعا کرده بود که ۴۰۰میلیون طلا ازم برده ولی شاکی ۴۰میلیون فاکتور آورده بود و بازپرسی همون مبلغ ۴۰ تومن رو جلب دادن نکته ... بنده هم در موسسه حقوقی با ایشان ۴۹درصد سهام شراکت دارم و عضو هیت مدیره ام و هم ایشان در همان دفتر یک شرکت راهسازی دارند که بنده در آن شرکت راهسازی قرارداد کارفرما و کارگری ۳ ساله دارم .و شرکت دو منظوره کار میکند.
حالا شاکی حکم بازرسی منزل منو گرفت و با مامورین آگاهی ناگهانی منزل بنده رو زیر رو کردن و چیزی مبنی بر اسناد و مدارک و طلا پیدا نکردن فقط یک عدد دستگاه فکس خراب که شاکی داده بود تا تعمییر کنم و اون رو در شکواییه اش عنوان نکرده و اصل مبایعه نامه نسخه خریدار که خریدار بنده بودم و از شاکی ۲۰۰ متر زمین در محلی خریدم به صورت نسق، و چند تا سربرگ خام شرکت راهسازی و موسسه حقوقی را از منزل بنده پیدا کردن و بردند ،
حال سوال من اینه که چطور میتونم اثبات کنم دستگاه فکس برای خودم بوده با اینکه کارتن و فاکتور ندارم و شاکی هم در شکایتش مطرح نکرده و هیچگونه مدرکی بر مالکیت دستگاه فکس ارائه نداده.
سوال دوم ، ایشان ادعا کرده که با بنده مبایعه نامه زمین ۲۰۰ متری نسق را فسخ کرده با اینکه اون مبایعه نامه ایی که از منزل بنده بردند نسخه خریدار یعنی بنده و حتی در پشت مبایعه نامه هم چیزی مبنی بر فسخ نوشته نشده و مهر فسخ روش نخوره چطور اثبات کنم که مالک زمینم
سوال سوم آیا اون سربرگ های موسسه حقوقی که خودم سهامدارم و اون سربرگ های خام که برای شرکت راهسازی شاکیه که بنده به عنوان پرسنل هستم برام دردسری درست نمیکنه و چطور اثبات کنم که اونو خودش بهم داده و من برنداشتم
با سپاس

مشاوره حقوقی انتقال سهام شرکت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به عنوان مدعی باید ادعای خود را اثبات کنید

شما مدعی هستید و باید ادعای خود را اثبات کنید.

به هر روشی که می توانید موضوع مورد سئوالات را اثبات کنید

درود برشما
باتوجه به توضیحات و عدم موارد یاد شده در جرم انتسابی که موارد پیداشده در منزل نمیتواند اتهامی علیه شما احراز گردد لزا شما بر عدم سرقت و اسرار بر بی گناهی خود تاکید داشته باشید

بدون اطلاع از جزئیات موضوع و عدم رویت مدارک مربوط به شراکت شما و شاکی نمیتوان راهکار اثباتی برای رفع اتهام ارائه داد . بهتر است موضوع را حضوری با یک وکیل مورد بررسی قرار دهید .

درود
در تمام سه سوال مطروحه بار اثبات با شماست به هر دلیلی که ثابت کننده است استناد کنید.