مراحل انتقال سهام در شرکت خصوصی

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۵۶۴ #2836

با سلام
اگر امکان داره مراحل نقل و انتقال سهام در شرکت خصوصی رو مرحله به مرحله بگید به چه صورته؟
چه کارهایی باید انجام داد؟
آیا برای ثبت و یا تایید انتقال سهام ، حضور واگذار کنندگان یا خریداران سهام در اداره ثبت یا دارایی ضروریه و باید همه باشند و مدارکی رو امضا کنند؟ آیا فقط با تنظیم صورتجلسه مجمع عمومی یا صورتجلسه هیأت مدیره امکان نقل و انتقال سهام وجود داره یا نه نیاز به حضور فروشندگان و خریداران در اداره ثبت و دارایی میباشد؟

مشاوره حقوقی انتقال سهام شرکت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با صورتجلسه نقل و انتقال انجام میشود برای ثبت انتقال سهام در دارائی نیاز به حضور همه ی افراد در دارائی می باشد مگر در صورتی که همه ی افراد عضو به یک نفر وکالت دهند تا فقط یک فرد کارهای دارائی را انجام دهد .
موفق باشید .