آیا فرار از دین محسوب میشه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۰۸ #86629174

سلام من در تاریخ ۴ تیر از طریق دفتر ازدواج مهریه ام را اجرا گذاشتم ولی نامه دفتر خونه بدست زوج به دلیل جابجایشون نرسید و زمانی که جواب استعلام از اداره ثبت اومد درونش نوشته بود که ابلاغ در تاریخ ۱۶ تیر به زوج شده و چیزی به نامش نیست ولی تازه متوجه شدم که زوج در تارخ ۱۷ تیر ماشین خوذشو تغیر پلاک داده به نام پدرش الان با توجه به تاریخ ها آیا میتونم فرار از دین زوج رو ثابت کنم

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به تاریخ انتقال بعد از اجرای مهریه فرار از دین محقق شده است لذا می توانید دادخواست ابطال معامله را مطرح کنید

درود
چون پس از صدور اجراییه منتقل کرده اند معامله به قصد فرار از دین می باشد.

با توجه به ابلاغ اجراییه به آدرس مندرج در عقدنامه انتقال اموال پس از ابلاغ فرار از دین محسوب می شود . می توانید درخصوص فرار از دین و ابطال معامله طرح دعوا نمایید .

بله فرار از دین باتوجه به تاریخ انتقال محقق شده است میتوانید ابطال معامله را خواستار شوید

سلام.
بله تاریخ انتقال(بعداز صدور اجراییه) و انتقال به اقارب یکی از دلایل معامله به قصد فراراز دین محسوب می شود.

درود بر شما، به زعم بنده به دلیل انتقال پلاک فرار از دین منتفی‌ست، لکن انتقال مال غیر قابل پیگیری خواهد بود، بهتر است بر این اساس تقاضای ابطال معامله نمایید.

با درود فرار از دین کیفری محقق نشده است لیکن به نظر فروش مال غیر حقوقی است و قابل پیگیری است اگر بتوانید صوری بودن آن را اثبات نمایید قابل ابطال است