آیا قاضی دادگاه بدوی میتواند کیفرخواست را نقض زده و جهت اصلاح به دادسرا عودت دهد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۳ #86604413

سلام چنانچه کیفرخواست صادره بر خلاف مستندات پرونده باشد آیا قاضی دادگاه بدوی میتواند کیفرخواست را نقض زده و جهت اصلاح به دادسرا عودت دهد؟ یا اینکه کیفرخواست تحت هر شرایطی صادر شود دیگر توسط قاضی دادگاه قابل نقض زدن جهت اصلاح نمیباشد؟ لطفا راهنمایی بفرمائید!

مشاوره حقوقی دادسرا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ممکن است دوست عزیز...

اگر میفرخواست بر خلاف مستندات و دفاعیات تنظیم شده باشد قاضی میتواند راسا نسبت به صدور حکم برائت اقدام نماید ولی اگر در پرونده مواردی چون نقص تحقیقات یا اشتباه در تعیین اتهام و ..... وجود داشته باشد باید پرونده به دادسرا مسترد شده و پس از رفع نقص مجددا به دادگاه ارسال گردد .

سلام ..

بله می تواند ..