آیا میتونن قسط بندی کنن با اینکه درخواست دادن ولی در دادگاه حضور نداشتن؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۳۵ #86590480

دو نفر به علت ضرب و جرح عمدی محکوم به پرداخت دیه شدن و ادعای اعسار کردن ولی در دادگاه رسیدگی( همان دادگاهی که دیه صادر شده است)
حضور پیدا نکردن و قاضی درخواستشون رو رد کرد.
تکلیف بنده چیه؟ آیا میتونن باز هم درخواست بدهند تا بیشتر طولش بدن؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست اعسار و پس از آن تقاضای تعدیل اقساط محدودیت تعداد نداشته و با هر بار ادعای تغییر در وضع درآمدی و شغلی و اقتصادی قابل تقدیم هستند

با سلام می توانند مجددا دادخواست اعسار دهند ولی شما می توانید با توجه به رای دادگاه پرونده را ادامه دهید و اگر مالی دارند توقیف کنید و در غیر اینصورت جلب وی را خواستار شوید.

سلام میتونن تقاضای اعسار بدن ولی شما هم تقاضای اجرای حکم کنید

سلام چنانچه رای صادره قطعی شده است درخواست اجرای حکم را بکنید و چنانچه مالی دارند میتونید توقیف کنید و چنانچه مالی پیدا نکردید میتونید حکم جلب شون را بگیرید و مجددا هم می‌توانند تقاضای اعسار را بدهند.موفق باشید

بله اعسارمحدودیت نداشته و میتواند بسته به شرایط و عدم تمکن مالی در هر مرحله تقاضای اعسار محکوم علیه بکند

با درود..
برای طرح دادخواست اعسار از پرداخت مبلغ محکوم به، اصـولا هیچ محدودیتی از لحاظ زمانی و تعداد دفعات دادخواست مطروحه وجود ندارد..
بهتر است در اینخصوص پس از صدور اجراییه، نسبت به شناسایی و توقیف اموال محکومین اقدام نمایید..

محدودیتی برای درخواست اعسار وجود ندارد.