بعد از گذشت ۹ سال میخواهیم که ملک را بفروشیم ولی افرادی که در خانه هستند مانع هستند؛ چه باید کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۳۲ #86525354

یک ملک پدری دارم که ۲طبقه ساختمان می باشد پدرم در سال ۹۱ فوت کرده است یک طبقه در اختیار مادرم وطبقه دیگر در اخیتار خواهرم می باشد حالا بعد از گذشت ۹ سال میخواهیم که ملک را بفروشیم ولی افرادی که در خانه هستند نسبت به اینکار مقاومت میکنند چگونه میتوانیم اینکار را انجام دهیم با تشکر

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست افراز را تقدیم دادگاه کنید که در صورت عدم افراز می توانید درخواست فروش مال مشاع را از دادگاه بخواهید

با سلام
باید نخست از طریق ثبت درخواست افراز کنید اگر قابل افراز(جدا شدن)باشد،سهم هر یک تفکیک پیدا میکند که در مورد موضوع شما مطمئنن قابل جدا شدن نیست و در صورت نظر اداره ثبت مبنی بر غیر قابل افراز بودن شما باید از طریق قسمت اجرای احکام دادگاه باید دستور فروش بگیرید

گرچه ملک بین وراث مشترک است اما انتقال حقوقی سهمتان به دیگران نیاز به رضایت باقی ورثه نیست اما تسلیم خانه بعد از عقد به مشتری نیازمند اذن سایرین است، پیشنهاد می شود سهم خود را به یکی از وراث انتقال دهید تا در مورد اجرا حق نیز به مشکل برنخورید.

با درود
بدوا باید تقاضای افراز دهید.
میتوانید خلع ید مشاعی نیز مطرح کنید.

درخواست افراز بدین در صورت غیر قابل افراز بودن می توانید دادخواست فروش بدین

سلام
شما برای تخلیه میتوانید دادخواست خلع ید مطرح کنید.
اگر تخلیه در اولویت نیست ابتدا دادخواست افراز مال مشاع مطرح کنید اگر ملک قابل افراز نبود با گواهی عدم افراز دادگاه دستور فروش ملک مشاع غیر قابل افزار را مطرح کنید.
به هر جهت حتما از مشورت وکیل استفاده کنید.موفق باشید/ صادقی

درود
داخواست افراز مال مشاع بدهید اگر غیر قابل افراز باشد می توانید برای فروش به دادگاه مراجعه کنید.