هنوز سند نزدن میتونم شکایت کنم و ادعای خسارت کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۵۳ #86395855

با سلام خدمت وکلای محترم
بنده یک ماشین پراید صفر خریدم و حدودا سه هفتس که چون مدارک ماشین ناقصه سند بنامم نزدن و من هم سند ماشین احتیاج دارم و ایشون هم همش امروز فردا می‌کنه و طبق قراردادمون به ازای هر روز دیرکرد از هر طرف ۵۰۰ هزار تومان جریمه میشن الان حدودا سه هفته و هنوز سند نزدن میتونم شکایت کنم و ادعای خسارت کنم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله وجه التزام قرار دادی قابل مطالبه است

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

بنام خدا،میتوانید خسارات تاخیر در انجام تعهد را مطالبه نمایید ضمنا دعوای الزام به تنظیم سند رسمی اتومبیل منجر به جلوگیری از زیان بیشتر شما میشود و شما را به حقوقتان می رساند از طرح آن دریغ ننماید.

با درود..
در اینخصوص پیشنهاد می گردد ابتـدا با تنظیم و ارسال اظهارنامه ای مرانب تنظیم سند رسمی را به فرکشنده اعلام و ابلاغ نمایید، در صورت عدم اعتـناء می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و مطالبه خسارات قراردادی بطرفیت ایشان جهت رسیدگی در دادگاه مطرح نمایید..

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و مطالبه ی وجه التزام بدهید

درود بر شما، بله میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و مطالبه خسارت قراردادی را از طریق دفاتر الکترونیک قضایی به طرفیت ایشان مطرح نمایید.

سلام
می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی انتقال بدهید.