چطور حضانت دائم رو بگیرم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۷۵ #86341478

پس سه ساله ام دست مادر شوهرم بود که بعد فوت پدرشوهرم درخواست تحویل فرزند به من را داد و قاضی به درخواست اونا موافقت و رای صادر کرد که بچه رو من باید بگیرم .. مهلت اعتراض گذشت و من رفتم برای ثدور اجرائیه و اینکه راضی به گرفتن بچه هستم .. از طرفی درخواست نفقه از حقوق بازنشستگی پدرشوهر مرحوم را دادم که اون پرونده جداست (شوهرم خارج کشور زندگی میکنه و من هنوز طلاق نگرفتم) قسمت اطلاع رسانی برای اشخاص در مورد اطلاعات پرونده نوشته دستور قضایی مبنی بر ثبت لایحه و انضمام در پرونده و صدور اجرائیه در تاریخ ۱۰/۳ صادر شد این یعنی چی؟ لایحه برای چیه؟ من باید چیکار کنم درخواست جداگانه بدم یا روز دادگاه بگم به قاضی ..لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما باید به پیوست ان نگاه کنید و رای صادره را ببینید

حضانت دایم به شما با وجود پدر فرزند داده نخواهد شد لاکن در صورتی که عدم صلاحیت ایشان اثبات شود حضانت به شما داده خواهد شد

با توافق همسرتان می تواند حضانت فرزند را تا کبر سن بر عهده بگیرید

سوال تکراری است قبلا پاسخویی به عمل آمده

درود
چون پدر در قید حیات است حضانت دایمی ندارید شما.

لایحه در واقع درخواستی است که از سوی هر دو طرف دعوا می‌تواند نوشته و مکتوب به دادگاه ارائه شود و حکم قاضی نیست.
ضمنا حضات دایم فرزند در صورت زنده بودن پدر به شما داده نخواهد شد مگر در صورت وجود شرایط خاص

با درود با وجود پدر حضانت دائمی به مادر محول نمی‌شود مگر عدم شایستگی پدر اثبات گردد.