پیام تهدید آمیز فرستاده و میگه دلیل طلاق گرفتن زنم تو بودی؛ چکار باید انجام دهم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۱ #86301777

سلام من ‌با زنی که ۲ ماه طلاق گرفته دوست شدم در حد پیام دادن و کمک کردن به اون زن .. هیچ رابطه دیگه ای نبوده اصلا حتی چون نامحرم بوده بهش دست نزدم ... دلیل طلاقش هم با شوهر سابقش بخاطر خیانت کردن شوهرش بوده و اینا به صورت توافقی از هم جدا شدن .. الان شوهر سابقش از دوستی ما فهمیده و پیام تهدید امیز فرستاده و میگه دلیل طلاق گرفتن زنم تو بودی .. لطفا راهنمایی کنید چکار کنم

مشاوره حقوقی تهدید
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نگران نباشید لازم نیست به پیام ایشان جواب بدهید می توانید اگرتهدیدوی شدید بود شکابت کنید

جای نگرانی نیست .
اما اگر تهدید ها ادامه دار و جدی شد میتوانید علیه آن آقا شکایت مزاحمت و تهدید مطرح کنید

باسلام
هرچند که دوماه طلاق گرفته و اکنون در دوران عده میباشند اما اگر اثبات شود رابطه ای بین شما بوده محکوم به رابطه نامشروع خواهید شد و اما اگر ایشان شما را تهدید نموده میتوانید بر علیه شخص اقدام به شکایت نمایید

سلام. نگران نباشید هیچ گونه شکایتی نمی‌توانند علیه شما مطرح کنند. در صورت ادامه مزاحمت و تهدید علیه ایشان شکایت کنید.

سلام اگه طلاق گرفتن دیگه اون مرد حق نداره در زندگی زن دخالت کنه شما میتونید شکایتی مبنی بر تهدید مطرح کنید