آیا خسارت اخراج و این روزهای بیکار بودنم بهم تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۸ #86281144

سلام،خوبین خسته نباشید،
من ۲۱ روز بیکار شدم، اخراجم کرد بدون قراداد هستم برخلاف میل خودم که اماده کارم، یکسال سابقه بیمه تو این کارگاه داشتم، یه شب امدن در خونه با زبان ریختن و حرف های قلمبه امضا تسویه حساب گرفتن ۳ میلیون پول بهم دادن رفتن، بیمه بیکاری که رفتم شکایت کردم دیدم هیچ کدوم از حق و حقوقم رو ندادن، یک دختر ۴ ساله دارم جدا شدم نفقه میدم، حق اولاد، حق مسکن، بن، عیدی دو برابر، سنوات اینارو حساب کنی خیلی میشه، تازه ساعت کار قانونی ۷/۵محاسبه میشه ما ۱۲ ساعت سر کار بودیم، تاریخ دوم آذر هم وقت رسیدگی هستم که دعوتنامه امده برم وزارت کار واسه بیمه بیکاری باید بگن همه رو ولی تسویه حسابی که امضا گرفتن نوشته شده بود مطالبات خود را دریافت کردم، ولی تراکنش بانک هستش که چقدر برام زدن، این ناحقی کردن نه به من در حق دخترم، حال الان حدود ۲۱ روز هست بیکارم و تاریخ جلسه دوم آذرماه هستش با جمع این تاریخ حدود ۸۰ روز بیکار هستم تا جلسه رسیدگی وزارت کار، آیا خسارت اخراج و این روزهای بیکار بودنم بهم تعلق میگیره باز کارفرما بده

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با آرزوی بهروزی برای شما ، بله همه حقوق دوره بیکاری شما لحاط خواهد شد ، با مراجعه به اداره کار محل سکونت خودتون ، شکایت مطرح کنید

با سلام. بدون دلیل قانونی اخراج شما صحیح نبوده است. برگه تسویه حسابی که از شما گرفتن اگر از جهل شما نسبت به حق و حقوقی کار شما سواستفاده شده باس اعتبار نداره و حتی ممکن دادگاه جرم کیفری با عنوان سفید امضا تلقی کن۲. شما بابت اینکه در محل کار بیش از حد قانون کار. کار می کردید باید شاهد و مدرک داشته باشید. ۳.در جلسه مطرح کنید تا کارشناس اداره کار بر اساس کار شما و حق و حقوق شما، دستمزد شما را تعیین نماید