بعد از مهریه، تقاضای تمکین کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۴ #86260347

باعرض سلام و ادب و احترام دو سال هست که در دوران عقد به سر میبرم و تمکین خاص هم زوجه با من داشته ولی به دلیل دخالت خانواده همسر نمی آید سر خونه زندگی و اساس و خانه مستقل آماده هست سوالم اینجاست که یک تعداد از اعضای خانواده میگن دادخواست الزام به تمکین را ثبت کن یک تعداد میگن بزار اونا پیش قدم بشن برای مهریه بعد دادخواست الزام به تمکین را ثبت کن نمیدونم کدومش بهتر است بعد از دادخواست مهریه الزام به تمکین ثبت کنم یا اکنون ثبت کنم و من پیش قدم باشم؟؟؟ راهنماییم بفرمایید ممنون

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با ارسال اظهار نامه مبنی بر دعوت به تمکین ومتعاقب آن دادخواست الزام به تمکین در صورت عدم اجابت اظهارنامه اقدام کنید
ایشان نیز در هر زمانی میتوانند اقدام به مطالبه مهربه کنند و تقدم و تاخر این دو موضوع ارتباطی با یکدیگر ندارد

بسمه تعالی : ابتدا شما باید الزام به تمکین کلی( عام و خاص) را تقدیم دادگاه کنید و دادگاه حسب موارد قانونی زوجه را ملزم به تمکین می-کند و بعدمراحل-ثانوی مرتبط را، که انشالله واقف هستید . اما دو نکته مهم رو عرض- کنم خدمتتون : ۱:مهریه ( هیچ دعوایی-از خانواده موثر در پرداخت مهریه نیست و اصولا -خود مهریه دارای نقش مستقل و ماهیت مستقل است و صرفا در یک مورد و زیر مجموعه آن یک مورد مهریه اسقاط میگردد ). دوم اینکه: دعوی دادگاه را ابتدا چه کسی شروع نماید ، این رویه هم نقشی در اصل دعوی ندارد الا به اینکه از طرف زوج دادخواست طلاق صادر شود و با پرداخت کلیه حقوق زوجه ، میتواند بدون رضایت زوجه طلاق را یکجانبه صادر نماید

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و اظهارنامه ای مبنی بر دعوت زوجه به تمکین ارسال و مهلت ۴۸ ساعت برای بازگشت تعیین کنید سپس در صورت عدم بازگشت دادخواست الزام به تمکین تقدیم کنید.
در صورت صدور حکم عدم تمکین می توانید طبق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید

با سلام
بهتر است دادخواست تمکین ارایه نمایید یا ابتدا اظهارنامه ای برای زوجه ارسال نمایید .
زیرا در صورت عدم اقدام از سوی شما ، زوجه میتواند علیه شما دعوی ترک انفاق نماید و کار برای شما سخت گردد

سلام
شما همیشه حق درخواست تمکین دارید در صورتی که نفقه پرداخت کنید