چند روز پیش از طریق محضر ازدواج پیگیری کردم و گفتن ایرادی به اجراییه شما گرفته نشده و باید خودتون برین ثبت اسناد پیگیری کنید؛ روال کاری چطوری هست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۹۶ #86103449

سلام من حدودا یک ماه هست که مهریه اجرا گذاشتم از طریق دفتر ازدواج.همون روز که ثبت سیستم شد برام پیامک اجراییه اومد و گفته شد پیام رسانی های بعدی هم پیامک میشه.ولی دیگه پیامکی نیومده برام.چند روز پیش از طریق محضر ازدواج پیگیری کردم و سیستمی نگاه کردن گفتن ایرادی به اجراییه شما گرفته نشده و باید خودتون برین ثبت اسناد پیگیری کنین.
میخواستم بدونم روال کاری چطوری هست و الان توی این مرحله من باید چیکار کنم؟
و سوال دیگم این هست چطوری این مسئله به دادگاه کشیده میشه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید از طریق نوبت اینترنتی از ثبت اقدام نمایید ومالی باز همسر معرفی نمایید در غیر این صورت باید دادخواست مطالبه مهریه را از طریق تقدیم به دادگاه اقدام نمایید

باسلام شما باید مراجعه کنید به اداره ثبت وپیگیری کنید ببینید آیا شوهرتان اموالی به نام خوددارد این پروسه بین ۳ماه تا ۶ماه زمان دادردبعد از اینکه مشخص شد اموالی نداردبه شما گواهی مینی بر عدم وجود اموال میدهند با اون اقدام به طرح دعوی کنید

از طریق دایره اجرای ثبت پیگیر موضوع شوید در صورت وجود اموال به نام همسرتان توقیف صورت می‌گیرد اگر اموالی وجود نداشت پس از اخذ گواهی از اداره ثبت از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه مهریه طرح کنید

باید برای پیگیری موضوع حضورا به اجرای اداره ثبت مراجعه نمایید. در صورت عدم شناسایی اموالی از زوج طی، با در خواست شما پرونده اجرای ثبت مختومه و جهت ادامه رسیدگی به دادگاه فرستاده خواهد شد

اجراثبت اگرمالی اززوج باشد توقیف می نماید واگرممکن نشد باید مطالبه مهریه ازدادگاه پیگیری شود .

با سلام
معمولا تا دو ماه زمان میبرد که اداره ثبت پاسخ را دهد
در مورد بهش دوم سوال در صورتیکه مالی لز تزریق اداره ثبت شناسایی نگردد از طریق دادگاه نسبت به وصول مهریه باید اقدام نمایید

بهتر است برای پیگیری موضوع حضورا ب اداره ثبت مراجعه نمایید.در روند اجرایی مهریه در صورت عدم وجود اموالی از زوج با استعلام اداره ثبت اسناد پرونده جهت رسیدگی ب مرجع صالح رسیدگی فرستاده خواهد شد