من رو تهدید به پخشه عکس های دوران نامردی کرده، چکار باید کرد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۴۱۵ #86056592

سلام .خسته نباشید نامزد سابق من چون بهم زدم ابرو منو برده چون رابطه داشتیم به مادرم گفته و با مادر جرو بحث کردن و کارب فحش رسیده به گوش پدر و بردارم رسید و برادرم رفته خونشون سروصدا کرده بعد همون نامزدم رفته شکایت کرده الان پیگیره شکایتش هس مادر و خواهر و عموش و دامادشون امضا کردن و نامه نوشتن برا دادگاه که برادر من کاری نکرده نامزد سابقم پیام های شخصیه دوران نامزدی رو به همه نشون میده و به همه میگه که با من رابطه داشته چند بار در دوران نامزدی به زور خواسته با من رابطه برقرار کنه بعد از بهم خوردن نامزدی من به مادرم گفتم بعد مادرم بهش گفته که چنین کار میخواستی بکنی و اون انکار کرده و همه جا گفته به ما بهش تهمت زدیم و الان گفته که ما ابروشو بردیم و میخواد شکایت بکنه در ضمن بعد از بهم خوردن نامزدی من رو تهدید به پخشه عکس های دوران نامردی کرده من از ترس پدرم نمیتونم پیگیر شکایتم باشم الان اگه بره از ما شکایت کنه ایا من مقصریم؟من باید چکار کنم الان نزدیک ۴ یا ۵ ماه است ک بهم زدم نامزدی رو ولی دست از سرم نمیکشه توروخدا کمکم کنید ما از دستش ارامش نداریم.

مشاوره حقوقی تهدید
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود انتشار و تهدید به افشای اسرار خصوصی دیگران جرم است و قابل پیگیری است

بادرودوسلام به جرم تهدید و انتشار عکس ها تقدیم و تنظیم شکایت نمایید.

با سلام
با عناوین مجرمانه تهدید به بی آبرویی میتوانید علیه زوج شکایت نمائید

با عنوان های اتهامی تهدید و افشای اسرار خصوصی شکایت کنید

سلام.صرف تهدید به انتشارتصاویرخصوصی جرم است حتی اگر عملی نشود.اگر مدرکی مبتنی بر این تهدید دارید می توانید شکایت خود را تحت عنوان تهدید مطرح کنید.در صورت انتشار تصاویر هم می توانید او را به اتهام تصاویر خصوصی تحت تعقیب قرار دهید.

با سلام
کارشون جرمه در صورت انجام دادن
میتونید جه جرم تهدید و انتشار عکس ها و ... ازشون شکایت شکایت کنید

درود
نامزد سابق شما باید برای شکایت هایی که علیه خانواده شما مطرح کرده است دلیل و مدارک ارائه دهد شما نیز می توانید به جرم انتشار تصاویر شکایت کنید.