آیا بدون پرداخت اون چند تا بعد چند ماه دوباره تعدیل میزنه و کمترو کمترش میکنه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۹۱ #86054969

سلام همسرم ۶ سال پیش محکوم به پرداخت هشتاد سکه از ۳۵۰ سکه شده وبه علاوه ماهی یک سکه که ۳۵ تا هم اقساط معوقه علاوه بر ۸۰ سکه بدهی داره رای قطعی و حضوری و اکنون بعد ۶ سال ایشون هیچ گونه پرداختی به بنده نداشتن حتی یک سکه فراری بودن ولی الان جلبش کردم بابت ۸۰ تا پیش قسط و بهمن ماه دادگاه داریم درخواست تعدیل پیش قسط داده وکیل هم داره به نظرتون از ۸۰ تا به چند تا میرسه یعنی ممکنه یکی دو تا بشه قاضی این موضوع رو در نظر نمیگیره که ۶ ساله میخواست پرداخت کنه تا سکه گرون نشه گناه من چیه.۶ ساله یعنی نتونسته چیزی جمع کنه هیچ نفقه ای هم نداده.اعسار ۸۰ تا یهو در تعدیل میکنن دو تا یا سه تا؟
۲ سوال دومم اینکه اگه واسه ۸۰ تا تعدیل زدن مثلا چند تا سکه آیا بدون پرداخت اون چند تا بعد چند ماه دوباره تعدیل میزنه و کمترو کمترش میکنه و این قضیه همین طور ادامه خواهد داشت یا نه تا پرداخت نکنه نمیتونه دوباره تعدیل بزنه؟؟؟؟
۳_و سوال سوم ام اینکه یه ۸۰ تا پیش قسط بدهی داره به علاوه ۳۵ تا سکه اقساط معوقه ولی به من فقط جلب ۸۰ تا سکه رو دادن درحالی که باراول جلب هشتاد تا به علاوه ۳۵ تارو داده بودند که نتونستم جلبش کنم ولی دفعه بعدی فقط جلب ۸۰ تا سکه رو دادن الان انداختمش زندان ولی خب اون ۳۵ تا معوقه چی میشه جلب اونو نمیدن میگن قانون جدیده اول بابت پیش قسط فقط جلب میدن آیا درسته یا منو میپیچونن؟ درسته پس چرا سری اول دادن الان تو زندانه حداقل بابت اون ۳۵ تا نامه به زندان هم نمیزنن اگه در بیاد که دیگه پیداش نمیکنم مگه نباید کلش باشه قاضی تعدیل هم در نظر بگیره که هیچ یک از اقساط رو نداده حالا ماه بعد دادگاه دارم چی کار کنم.
نظرتون چیه در این بابت یعنی از ۸۰ تا یه چیزی میده پیش قسط و بقیه اش رو هر چند ماه یکبار.آخه به غیر ۸۰ تا سکه پیش قسط....ماهی هم یک سکه باید میداد که اقساط معوقش شده ۳۵ تا پس اون قضیه چی میشه.
اخه ۶ ساله با یه بچه ترکم کرده نفقم سی چهل تومن میشه آیا درسته ۶ سال زندگیت نابود شه سی تومن بندازن جلوت. یعنی قانون مهریه انقدر سخت شده درسته؟
لطفا یه خورده مفصل تر توضیح بدبد.خیلی خیلی ممنون از لطفتون.

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حکم جدید تعدیل در خصوص اقساط قبلی اجرا نمیشود و در رابطه با اقساطی است که هنوز موعد ان نرسیده. مدت و میزان تعدیل با قاضی است.

سلام
در این خصوص قاضی دادگاه تصمیم مقتضی را اتخاذ می نماید..

پذیرش اعسار و تعدیل در پرداخت اقساط با نظر قاضی خواهد بود

سلام. بابت پیش قسط صرفا می توانند دادخواست اعسار از پرداخت پیش قسط بدهند که درصورت عدم پذیرش، باید یکجا آنرا بشما پرداخت کنند پس دادخواست تعدیل پیش قسط غلط است و رد خواهد شد.‌ بقیه موارد بسته به نظر قاصی است. درخصوص جلب هم درهرحال فرقی ندارد مهم دستور جلب بوده که صادر شده.

درود بر شما
پذیرش یا رد تعدیل اقساط با قاضی است . در صورت پذیرش تعدیل اقساط ، حکم ان در مورد اقساط گذشته تسری پیدا نمیکند و بابت بدهی گذشته یعنی پیش پرداخت و اقساط معوقه میتوانید اقدام نمایید .

با سلام
کلیه موارد مذکور بسته به نظر قاضی رسیدگی کننده می باشد .

مطابق آنچه در سئوال طولانی تان آمده
تعدیل و اعسار و....... با قاضی دادکاه است