با وجود مدارک کپی قرار داد دفترچه قسط و رای مهریه, آیا باز هم باید شاهد به دادگاه معرفی کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۸ #86052739

باسلام ..
من در دادگاه تجدید نظر محکوم به پرداخت ماهیانه ۶۰۰ هزار تومان به عنوان نفقه جاریه از تاریخ دادخواست شدم سوال اول اینکه بنده یک کارگر هستم که حقوقم یک میلیون پانصد است و در ماه ۲۰۰ هزار تومان بابت مهریه پرداخت میکنم و همچنین قسط وام ازدواج ماهیانه مبلغ ۵۵۰ هزار تومان ایا اعسارم قبول میشود

مشاوره حقوقی نفقه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله برای دادخواست اعسار معرفی شهود الزامی می باشد و میتوانید مدرک دیگر را همزمان به دادگاه ارائه نمایید !