ممکنه حکم قبلی رو نقض کنه و نفقه بهم تعلق بگیره؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۳ #86031318

سلام من چند روز پیش دادگاه الزام به تمکین داشتم که نرفتم و قاضی حکم تمکین برای من صادر کرده از طرفی یک ماه دیگه دادگاه رسیدگی دادخواست نفقه دارم با توجه به اینکه توی دادگاه الزام به تمکین حکم تمکین صادر شده اگر توی دادگاه نفقه دلایل رد تمکین رو به قاضی ثابت کنم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . به دادنامه حکم بدوی الزام به تمکین می تونید اعتراض کنید مطالبه ی نفقه امکان پذیره ولی اگر رای قطعی مبنی بر الزام تمکین به نفع زوج وجود داشته باشد و شما ناشزه محسوب شوید نفقه به شما تعلق نمی گیرد

به مهر
اگر در دعوی تمکین شما محکوم شده باشید و همسرتان اجرائیه و مقدمات اجرای حکم رافراهم کرده باشه و شما از تمکین امتناع نموده باشید.
از تاریخ حکم تمکین نشوز شما اثبات می گردد و مستحق نفقه نخواهید بود

در ارتباط با اازام به تمکین اعتراض کنید دادگاه نفقه علی حده از تمکین است.

با سلام
این دو پرونده هایی جدا از هم هستند
لذا اگر رای تمکین شما در مرحله بدوی صادر شده باشد شما میتوانید دادخواست تجدید نظر خواهی مطرح نمایید.

دادگاه نفقه ارتباطی با موضوع تمکین نداشته و تنها در صورتی که مهلت اعتراض نسبت به حکم تمکین منقضی نشده باشد میتوانید از طریق اعتراض به رای دلایل خود برای عدم تمکین را بیان نموده و درخواست نقض دادنامه صادره را بنمایید .