آن برادر بزرگ ادعا نموده که صاحب زمین هستم؛ آیا این حق دارد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۵۴ #86029525

زمینی هست که در زمان اصلاحات ارضی از طرف پدرم نام برادر بزرگم در تقسیم نامه نوشته شده، برای اینک تعداد مالکان به ۶۴ نفر برسد، و بعدا این زمین توسط پدرم آباد شده و حدود ۶۵ سال در اختیار پدرم بوده و ایشان فوت کردند، و ما این باغ را بین خواهران و برادران تقسیم کردیم و تفاهم نامه هم نوشتیم و همه امضا و انگشت زدند که اگر برگه ای از نظر مالک بودن پیدا شود هیچگونه ادعایی نباشد و بعنوان ارث پدر محسوب شود، حالا آن برادر بزرگ ادعا نموده که صاحب زمین من هستم آیا این حق دارد یا نه لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با امضای تقسیم نامه ایشان نمیتواند ادعایی داشته باشد

سلام و درود
هریک از طرفین که سند مالکیت داشته باشد مالک است
در غیرایتصورت اسناد و ادله قابل قبول برای اثبات ادعا لازم است
موفق و موید باشبد

در صورتیکه سندی مبنی بر مالکیت خودشون بر زمین داشته باشند میتونن در این جهت ادعا کنند لیکن تفاهم نامه نیز ک ب امضای همگی شما رسیده قابل استناد هست و حق ادعای مالکیت رو بنحوی از ایشون سلب کرده،معهذا باید بررسی دقیق تری در این خصوص صورت بگیرد

درود بر شما، ایشان بایستی مدارک خود را در خصوص مالکیت ارائه دهند، لکن این تفاهم‌نامه در صورت امضای ایشان، به عنوان اقرار ممکن است به ضررشان تمام شود.

با درود..
در اینخصوص در صورت ادعای مالکیت داشتن، باید مدارک و دلایل مثبته کافز بر مالکیت خود را ارایه نموده و اثبات نماید..
مضاف بر اینکه در صورت امضای تقسیم نامه آتی، در واقع اقراری به ضرر خود مبنی بر عدم مالکیت خود نموده و ادعای قبلی وی نیز در خصوص مالکیتش ساقط می گردد..

با سلام مدارکی برای دادگاه محرز میباشد که که قوی باشد

با سند مالکیت می تواند ادعا کند
لیکن اگر تقسیم نامه را امضا کرده به ضرر خود اقرار کرده