اقساط نفقه قابل تقسیط و اعسار خواهد بود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۳۶ #85950821

سلام، همسرم ۱۳ ماه نفقه نداده، در شورا ۲۰ میلیون نفقه برام بریدن که طی چهار قسط ماهی پنج میلیون و منو همسرم امضا زدیم و حکم دادن. قسط اول گذشت که نداده، من اجرائیه گذاشتم و الان هم نوبت قسط دوم هست که رفتن درخواست اعسار دادن. الان درخواست اعسار ایشون پذیرفته میشه؟ حتی یک قسط هم نداده
و خب حکم طی چهار قسط شد. یعنی باز هم قسط رو قسطی می‌کنند؟!

مشاوره حقوقی نفقه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اعسار نسبت به گزارش اصلاحی پذیرفته نمیشود و برای اقساط پرداختی باید درخواست تعدیل کنند

باسلام؛
برای اثبات اعسار زوج باید ۲ شاهد به دادگاه معرفی نماید و همچنین هیچ مالی نداشته باشد.

باسلام درصورتی که اموالی دارد به دادگاه معرفی نمایید درصورت داشتن اموال اعسار ایشان پذیرفته نخواهد شد.

میتوانند اعسار بزنند و اگر اعسار قبول گردد قسط بندی می شود.شما میتوانید دارا بودن ایشان را در دادگاه ثابت نمایید تا جلوی صدور حکم اعسار را بگیرید.

سلام

باتوجه به وقوع توافق امکان اعسار به نظر منتفی است و شما امکان اخذ دستور جلب ایشان را هم دارید

سلام
همسرتان می‌تواند با ارائه مدارک جدید درخواست بررسی مجدد به اعسارش راتقدیم کند ولی با احتمال زیاد رد دعوا خواهد شد.

سلام اعسار زمانی ترتیب اثر دارد که حکم قطعی اعسار به نفع زوج صادر شود و قبل از صدور حکم قطعی از طریق اجراییه و اعمال ماده ۳ امکان وصول مطالبات وجود دارد