اگر خانم در دفترخانه حضور پیدا نکند، دفترخانه می‌تواند فقط با حضور زوج به تنهایی صیغه طلاق را جاری کند؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۸۲ #85892113

سلام،
طلاق توافقی ما از نوع خلع بائن است، حکم دادگاه مبنی بر قطعیت صادر شده و حق اعتراض و فرجام خواهی ساقط شده است و مهلت اعتبار گواهی ۳ ماه است.

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله سردفتر می تواندابلاغیه ارسال ارسال نماید درصورت عدم حضور هریک از طرفین صیغه طلاق جاری وبه طرفی که حاضر نشده ابلاغ می شود

درود بر سما
اگر باوجود ابلاغ حضور نیابد با دستور مقام قضایی اجرای صیغه طلاق بدون حضور زوجه امکانپذیر است .

سلام.بعد از اخطاریه دفترخانه و عدم حضور زوجه صیغه طلاق جاری میشود.

با سلام . در طلاق توافقی ، توافق طرفین باید تا اجرای صیغه طلاق پابرجا باشد و قبل از آن هر کدام از زوجین می توانند از توافق خود عدول نمایند . بنابراین بدون حضور زوجه و یا وکیل او صیغه طلاق جاری نمی شود .

بله،عدم حضور زوجه با صدور رای قطعی طلاق مانع ثبت طلاق از طرف زوج نخواهد بود،ضمن حضور در دفتر ثبت طلاق گواهی عدم امکان سازش را تسلیم و چنانچه زوجه در مهلت مقرر برای ثبت طلاق مراجعه نکند صیغه طلاق با اجازه دادگاه جاری خواهد شد

درصورت عدم حضور هریک از زوجین در دفترخانه با کسب اجازه از دادکاه صیغه طلاق جاری می شود

سلام و درود
طرفین میبایست حضور یابند، در غیراینصورت ابلاغ و اخطار جهت حضور صادر میشود و در صورت عدم حضور علی رغم ابلاغ، دفتر با اذن دادگاه طلاق را جاری میکند
که حسب ماده ماده ۳۵ قانون حمایت خانواده به شرح ذیل است: 《هرگاه زوج در مهلت مقرر به دفتر رسمی ازدواج و طلاق مراجعه و گواهی عدم امکان سازش را تسلیم کند، درصورتی که زوجه ظرف یک هفته در دفترخانه حاضر نشود سردفتر به زوجین اخطار می کند برای اجرای صیغه طلاق و ثبت آن در دفترخانه حاضر شوند. در صورت عدم حضور زوجه صیغه طلاق جاری و پس از ثبت به وسیله دفترخانه مراتب به اطلاع زوجه می‌رسد》