بر اساس فروش مال غیر حکم عدم استماع دعوی صادر گردیده آیا میتوان مجدد در دادسرا اقامه دعوی کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۵۹ #85814

با سلام
شخصی هفت سال پیش دو فقره چک به ما داده بود که زمینی از فرد دیگر برای وی خریداری نمایم و یک رسید از ما گرفت و پس از تماس مالک ملک از فروش منصرف گردید و آن فرد طبق همان رسید چک علیه ما شکایت نموده و آن را به دادگاه ارائه داده که با توجه به این سند بنده مال غیر فروخته ام ، که طبق شهادت شهود و بازجویی از مالک ملک و دیگر اسناد هم در دادگاه بدوی و هم تجدید نظر رای عدم استماع دعوی مبنی بر ذی سمت نبودن علیه او صادر شد
و شاکی مجددا طبق همان موضوع در دادگاه کیفری برعلیه ما شکایت نموده ، آیا نامبرده حق شکایت داشته
یا با توجه به ماده 16آیین دادرسی کیفری و بند 6,8,10 ماده 84 و ماده 2آیین دادرسی مدنی حق شکایت کیفری او ساقط میشود
و آیا طبق بند ب ماده 109 قانون مدنی مشمول مرور زمان میشود یا نه
با تشکر و سپاس

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر در صورتیکه بتوانید اثبات کنید که ایشان منصرف شده اند و چک ایشان نیز مسترد شده باشد ایشان حقی برای شکایت نخواهند داشت. لذا شکایتهای در این خصوص مرور زمان طولانی خواهند داشت و مصداق خیانت در امانت میباشد ولی شامل حال شما نخواهد شد.