بعد از یکسال مالک خودرو به من مراجعه کرده میگه که من همچین خودرویی نخریدم و اصلا مدارک ندادم، الان من باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۰ #85798529

با سلام
مدتی قبل شخصی دلال ( کاسب ) به من مراجعه کرد و طلب خرید خودرو صفر کاردکس ( سند سفید) داشت. و من هم طبق قولنامه معتبر بنگاهی به او ماشین فروختم بصورت شرایط خود شرکت سایپا به من مدارک مالک و ضامن خریدارش رو داد من هم فرستادم شرکت سایپا که براش پلاک و سند بزنن. بعد از کل این مراحل خودرو رو بهش تحویل دادم الان بعد از یکسال مالک خودرو به من مراجعه کرده میگه که من همچین خودرویی نخریدم و اصلا مدارک ندادم.
الان من باید چکار کنم؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نظر ادعای ایشان باید اثبات شود و طبق قانون با توجه به اینکه در زمان تحویل خودرو هویت فرد تحویل گیرنده استعلام می شود لذا اصل بر این است که ایشان مالک خودرو می باشند و ادعای خود را باید اثبات نمایند، مگر احراز شود که تحویل گیرنده خودرو فرد دیگری بوده است

با سلام
از آنجاییکه ماشین صفر بوده و هنگام تحویل پلاک و خودرو از نمایندگی اقدام شده مهم آن است که شما اینها را به چه کسی تحویل داده اید؟ باید بتوانید ثابت کنید به مالک یا نماینده قانونی آن تحویل داده اید.

هر کس مدعی حقی باشد باید آن را اثبات کند و مدعی‌ علیه هر گاه در مقام دفاع مدعی امری شود که محتاج به دلیل باشد، اثبات امر بر‌ عهده او است.

باتوجه به اینکه هنگام تحویل خودرو با شخصی که مشخصات او بعنوان مالک معرفی شده است تماس گرفته میشود تا به مراکز تعویض پلاک مراجعه نماید و در آنجا هویت شخص مالک احراز میگردد و هویت شخص مراجعه کننده بعنوان مالک بصورت آنلاین استعلام و تایید میگردد لذا نکته مهم این است که در طول این یکسال چه کسی از خودرو استفاده نموده و دوم اینکه هدف آن شخص از انکار مالکیت خودرو چیست؟؟