آیا پدر متوفی که وارث هست میتواند با دادخواست پرداخت بخشی از هزینه ی معامله ی ماشین صاحب ماشین شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۴ #85790117

با سلام
شخصی که فوت شده و صاحب ماشین هست و سند بنامش هس و متاهل بوده و همسرش مهریه را اجرا گذاشته، آیا پدر متوفی که وارث هست میتواند با دادخواست پرداخت بخشی از هزینه ی معامله ی ماشین صاحب ماشین شود؟؟؟ البته مدرکی درمورد این موضوع ندارد!!! ایشان دادخواست داده که بخشی از هزینه ی معامله ی ماشین یعنی ۶سال پیش را به حساب صاحب چک به صورت دستی واریز کرده،حالا صاحب چک مشخص نیس کیه و در این دادخواست صاحب چک ادعایی دراین مورد نداشته! ۶سال پیش متوفی این ماشین رو خریده و سند بنامش هست و تاریخ چک هارو هم در قولنامه نوشته شده که هر ۳ فقره چک پاس شده و فروشنده سند ماشین را بنام متوفی زده آیا پدرایشان با شهادت دروغ میتواند مالک ماشین شود؟؟؟؟ایشان بخاطر اینکه از پرداخت مهریه ی عروسش جلوگیری کند دست به هراقدامی زده است وکیل گرفته و همچین دادخواستی رو نوشته و ماشین رو مخفی کرده!

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر نمی تواند نظر به اینکه سند خودرو برای پرداخت مهریه توقیف شده است خودرو بابت مهریه به زن تعلق دارد.

سلام وارادت
خیر نمیتواند با چنین ادعایی اثبات مالکیت نماید و با توجه به توقیف شدن خودرو بابت مهریه نهایتا خودرو به زوجه بابت مهریه تعلق میگیرد .

سلام .‌بنظر میرسد ماشین توقیف شده متعلق به زوجه به جهت مهریه می باشد

با سلام
اگر سند ماشین بنام متوفی باشد برای مهریه توقیف میشود ومهریه ی زن بدهی متوفی به زن است واولویت دارد به سایر بدهیها
بنابراین باید از ماترک او پرداخت شود ملک یا خانه یا حساب بانکی فرق نمی کند وقتی توقیف اموال کند همه توقیف میشود