برای چک بلامحلی که دستم هست چه اقدامی باید بکنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۸ #85755308

با سلام و احترام
سند خانه خود را جهت ضمانت وام یکی از آشنایان در رهن بانک گذاشته ام و در قبال تسویه وام یک ذفقره چک بدون تاریخ گرفته ام.الان از موعد تسویه وام یک سال گذشته و ایشان هیچ اقدامی نمی کنند.۱۰ روز پیش پس از اطلاع رسانی به ایشان تاریخ چک را به روز زدم و از طریق سیستم چکاوک به بانک ارایه دادم. متاسفانه موجودی نداشت. البته اگر هم داشت چون مبلغ چک بیشتر بود من فقط مقدار لازم برای تسویه وام را برمی داشتم و بقیه را به حساب ایشان انتقال می دادم.به هر حال الان آنچه در دست من است یک برگ گواهی عدم موجودی بانک و چک می باشد.میخواستم بدانم تا چه موقع می توانم چک را نگه دارم و اقدام قضایی نکنم.؟شنیده ام پس از سپری شدن زمان مشخصی دیگه نمیشه برای چک اقدام قضایی کرد.

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت اتمام موعد اقساط وام و عدم پرداخت از سوی وام گیرنده ، شما میتوانید از طریق مراجع قانونی برای مطالبه وجه چک اقامه دعوی نمایید