اگر زندانی بشن میتونن با قرار وثیقه آزاد بشن یا اینکه تا من رضایت ندم آزاد نمیشن؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۷ #85654566

باسلام و خسته نباشید
همسر من منو به زور به خانه پدرم آوردن و الان ۴ ماهه نفقه به من ندادن.و توی پیامک ها و تماس های ضبط شده از ایشون اقرار میکنن که منو نمیخوان و حاضر به ادامه زندگی با من نیستن و حتی فحش های رکیک به من و خانوادم میدن و من و خانوادم رو تهدید به مرگ میکنن..و از جلسات مشاوره هم حتی برگه مشاوره دارم که نوشته شده زوج راضی به ادامه زندگی نیستن و علاقه ای به خانوم ندارن در حالی که زوجه میخواد ادامه زندگی بده.من شکایت ترک انفاق کردم و شاهد هم ارائه دادم برای کلانتری که ایشون خودشون منو به خونه پدرم آوردن.اواخر این ماه اولین جلسه شورامون هست برا ترک انفاق.
سوال اول میخواستم ببینم برا ایشون مجازات حبس درمیاد؟
سوال دوم اگر زندانی بشن میتونن با قرار وثیقه آزاد بشن یا اینکه تا من رضایت ندم آزاد نمیشن؟
و سوال سوم اگر دادخواست تمکین بفرستن تاثیری در شکایت من داره؟تبرئه میشن؟یا با مدارکی که من دارم ایشون نمیتونن خودشونو تبرئه کنن؟
و سوال چهارم اینکه حالا که ایشون برا من دادخواست تمکین فرستاده اگه این مدارکم رو ارائه بدم میتونم دادخواست تمکینشون رو رد کنم؟چون من واقعا از امنیت جانیم میترسم و میدونم که هدفش زندگی کردن با من نیست و منو میبره تا اذیتم کنه و بلایی سرم بیاره که خودم مجبور بشم اقدام به طلاق کنم و مهریه نخوام.
از حالا ممنونم از پاسخ هاتون.مرسی که برا ما ارزش قایل میشین و وقت میذارین تا جواب سوالاتمونو بدین.خدا اجرتون بده

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ایشون بدوا ملزم به پرداخت نفقه خواهند شد و چنانچه الزام میسر نشه طبیعتا حبس صورت میگیرد

بله . با صدور قرار وثیقه میتوانند وثیقه بسپارند و آزاد شوند و رضایت شما در این امر دخیل نیست

در خصوص تمکین هم چنانچه عدم تمکین در خصوص شما ثابت بشه به شما نفقه دیگر تعلق نمیگیرد که خب این بدین معنی است که باید در خصوص دعوای تمکین دلایلی ارایه کنید که دعوی منجر به صورت رای علیه شما نشه که من راهکارهای زیر را بهتون پیشنهاد میکنم:

۱-اولا هر چه سریعتر اظهارنامه ای تنظیم کنید و برای همسرتان ارسال کنید و ضمن این اظهارنامه بیان کنید که حاضر به تمکین هستید اما نامبرده از ورود شما به منزل ممانعت به عمل میاره و با انجام اعمال مختلف به لطایف الحیل مانع تحقق این امر(تمکین) توسط شما میشوند(این برگ را در دادگاه هاتون همراه داشته باشید تا در صورت لزوم ارایه کنید)

۲-به منزلتان مراجعه کنید و اگر مانع ورود شما شدند ضمن تماس با پلیس و یا اگر مطمن هستید که قطعا اجازه ورود به شما نمیدهد با مراجعه به کلاتنری موضوع را بیان کنید و گزارش مبنی بر این امر را از کلانتری اخذ کنید(این گزارش را نیز همواره همراه داشته باشید) و نسبت به ایشان شکایت ممانعت از حق بعمل بیارید.

۳-متن پیامکهاتون را مستند قرار بدهید و نسبت به ایشون طرح شکایت توهین و تهدید (فحاشی) بعمل بیاورید

*نکته :در این خصوص یک اخذ یک مشاوره حقوقی تلفنی یا هر نوع دیگری که براتون مقدوره کمکتون خواهد کرد چرا که برخی از الفاظ رکیک بسته به کلمات و جملات استفاده شده در آنها بعضا غیر از جرم توهین میتونه مشمول جرایمی مانند جرم افترا و یا جرم قذف هم بشه که مجازات های مرتبط با خود را خواهند داشت اما بطور کلی جرم توهین محرز و مسلم است)

با تحقق مورد ۱و ۲ دیگر نگران عدم تمکین نباشید

توفیق رفیق راهتان باد