اگه به منظور فرار از پرداخت مهریه چنین کاری کرده باشه برای اثباتش میشه کاری کرد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۳۶ #85585727

باسلام،همسرم باغی رو در ازای فروش طلاهای بنده به نامم زدند که قولنامه ای بود،بعد از مدتی متوجه شدم اون باغ رو بدون اطلاع بنده و به کمک بنگاهی که آشنا بود فروختند! من فقط ۱ عکس از مبایعه نامه دارم! درضمن پرداخت مبلغ در مبایعه نامه بصورت کارت به کارت قید شده است!با این اوصاف میتونم به حقم برسم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با عنایت به قولنامه منعقده که به نام شما می باشد فروش مال غیر می باشد کارشون

اولا این موضوع که مال متعلق به شما را فروخته اند ارتباطی با موضوع فرار از پرداخت دین زوج ندارد . در ثانی شما با استفاده از تصویر مبایعه نامه و استناد به شهادت شهود مالکیت خود را ثابت کنید ، سپس شکایت فروش مال غیر مطرح و انتقال صورت گرفته را باطل کنید

درصورتیکه مبایعه نامه کد رهگیری داشته باشد قابل پیگیری است . اگر کد رهگیری ندارد می توانید با استناد به واریز وجه از حسابتان به حساب فروشنده و از طریق بانک مشخصات فروشنده را پیدا کنید و یک نسخه قراردا را بگیرید.

با درود اگر بتوانید مالکیت خود را و وقوع بیع بین شما و فروشنده را اثبات نمایید، عمل آنها فضولی است و تحت عنوان فروش مال غیر میتوانید طرح شکایت نمایید، بدیهی است از لحاظ حقوقی و رد معامله فضولی و ابطال آن نیز مبتوان اقدام کرد.

ابتدا باید وجود مبایعه نامه رو اثبات کنید از طریق شهادت شهود، یا واریزی که در این خصوص انجام شده و یا دلایل دیگر، بعد از اون به جرم فروش مال غیر می توانید شکایت کنید

درود
در بیع به محض ایجاب و قبول مالکیت منتقل می شود می توانید به جرم فروش مال غیر از همسرتان شکایت کنید.

با توجه به اقدام همسر می توانید علیه ایشان به عنوان فروش مال غیر شکایت کنید