پیش قسط مهریه کم می شود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱,۰۶۵ #85578343

باسلام خدمت شما سروران.
دادگاه بدوی ۳ سکه پیش قسط برایم در نظر گرفتند.اگر زوج اعتراض نماید احتمال کم شدن پیش قسط وجود دارد؟؟
وسوال دوم اینکه هزینه دادرسی مهریه رو چه کسی پرداخت می کند؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هزینه دادرسی در مطالبه مهریه ب عهده زوجه میباشد لکن میتواند در صورت ناتوانی در پرداخت این امر رو ب زوج محول کند....در صورت تقاضای زوج و موافقت دادگاه امکان تعدیل اقساط وجود دارد

باسلام میتوانید درخواست تعدیل پرداخت اقساط را به دادگاه ارائه نمایید.و هزینه دادرسی را زوج بایستی پرداخت نماید که در صورت معسربودن میتوانید ادعای اعسار نمایید تادرصورت اثبات اعسار از پرداخت هزینه دادرسی معاف گردید.

با درود
اگر زوج اعتراض نماید، درصورتی که تجدیدنظر تشخیص دهد که مستحق کاستن از اقساط هست، اقساط را کاهش خواهد داد.
هزینه دادرسی را درنهایت بعهده خوانده است.

زوج می تواند دادخواست تعدیل را تقدیم دادگاه نماید و هزینه دادرسی بر عهده خواهان (شما) می باشد در صورتی که پرداخت نموده باشید می توانید از خوانده(همسر) مطالبه نمایید

باسلام
احتمال کاهش پیش قسط هست.
هزینه دادرسی برعهده شما به عنوان خواهان دادخواست مهریه است.
اما در انتهای رسیدگی از محکوم علیه ( زوج )اخذ و به شما پرداخت می گردد.
همچنین اگر پرداخت هزینه دادرسی در ابتدای امر برای شما مشکل می باشد ، می توانید تقاضای اعسار از پرداخت هزینه دادرسی بدهید .

بله احتمال کاهش وجود دارد

سلام . امکان کاهش آن در دادگاه تجدیدنظر وجود دارد .. خواهان دادخواست موظف به پرداخخ هزینه دادرسی است که می تواند به زوج مراجعه کند