نحوه دفاع در برابر فیلم ضبط شده در گوشی تلفن که به دادسرا ارائه شده چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۷ #85578150

با عرض سلام و خسته نباشید ؛
طی دعوایی که بین بنده و طرف مقابل اتفاق افتاد ، من ایشونو با صدای بلند تهدید کردم و بهشون شدیدا توهین کردم ، ایشون هم همین کارهارو کردن علاوه بر اینکه با چتر ( سلاح سرد اگه محسوب میشه ) به من حمله کردن و منو زدن
همراه اون طرف ازین واقعه فیلم گرفته که صوت تهدید و توهین من داخلش هست اونطرف شکایت کرده و فیلم بریده شده که فقط علیه من باشه رو به دادسرا ارائه داده
بنده هم شکایت کردم و فیلم دوربین مداربسته ی بدون صدا رو که نشون میده ایشون منو زده رو به دادسرا ارائه دادم
هنوز جلسه رسیدگی برای هیچکدوم شکایت ها یا ابلاغ دادسرا نیومده و فقط جلسه شورای حل اختلاف جهت مصالحه رو رفتیم که صلح هم نکردیم
دادخواست ایشون مبنی بر تهدید توهین و ایراد ضرب و جرح عمدی هست و میدونم که شاهدی جهت معرفی ندارن و صرفا نامه پزشکی قانونی دارن که ۴ کبودی در ساق پا مشهود بوده و گزارش ۱۱۰ که البته من هم دارم که داخلش نوشته مراجعه کردیم این اقا و اون یکی طرف اظهار دارن طرف مقابل بهشون توهین کرده تهدید کرده و زده و اصلا چیزی نوشته نشده که شاهد ان بودیم که فلان اتفاق افتاد در مقابل ، دادخواست من ۹ عنوان از جمله موارد بالا هست به اضافه افترا ، قذف ، نشر اکاذیب ، مزاحمت و ... که ۲ شاهد بردم به انضمام فیلم دوربین مداربسته و خارج نویسی اون توسط کلانتری ، پرینت پیامک ها و نامه پزشکی قانونی که ۶ کبودی گردن به پایین هست
۱- با توجه به این که فیلم و صوت میدونم صرفا اماره قضایی هست ، آیا ایشون میتونن با اتیان سوگند قاضی رو به حصول علم برسونن؟
۲- چه راهکار دیگه ای دارن که میتونن منو محکوم کنن و قاضی رو مجاب کنن و به عنوان سند قاضی بهش استناد کنه؟
۳- من در دفاع چی باید بگم و چیکار کنم؟ میدونم که باید انکار کنم ولی بقیشو نمیدونم
۴- اگه بگم صداگذاری کرده و قسم بخورم بگم صدای من نیست روی این فیلم و شاهد ببرم بگم اینا تو صحنه بودن و حقیقتو دیدن که من این حرفارو نزدم تا چه حد راهگشاس و اصلا این کار متصوره برای من؟
۵- این کارشناس قضایی که میگن میتونه انتساب صدا به من رو تشخیص بده چجوری میشه باهاش مقابله کرد؟ صدامو تغییر بدم برم پیشش اگه کار به کارشناسی کشید جواب میده؟
۶- اون نفری که فیلم گرفته خواهر اون طرف بوده به همراه مادرش میدونم که بر اساس قانون جدید شهادت بستگان درجه یک حتی مسموع هست ولی آیا رویه دادگاه ها هم همینطوره یا شهادت اونهارو صرفا اماره در نظر میگیره؟
۷- در آخر به نظرتون برائت میدن برای من؟

ممنون که صبوری کردید و تا انتها خوندید
و سپاس ازینکه حقیر رو راهنمایی میفرمایید

مشاوره حقوقی دادسرا
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فیلم صرفا اماره محسوب است و برای قاضی به عنوان دلیل نخواهد بود لذا برای اثبات موضوع همراه فیلم باید به ادله مثبته استناد شود

با سلام اگر مدعی هستید فیلم را به نفع خود ویرایش کرده اند میتوانید موارد مذکور را به قاضی اعلام نمایید و تقاضای ارجاع امر به کارشناس رسمی دادگستری را نمایید.

درصورت تایید فیلم احتمال قرار جلب به داردرسی مبنی مجرمیت شما صادر خواهدشد

سلام اماره قضایی فیلم و...در اختیار قاضی پرونده میباشد

با سلام
صرف فقط فیلم ضبط شده مدرک نخواهد بود مگر با ارایه اسناو و شهود دیگر .
و نیز اینکه فیلم مورد نظر به کارشناسی ارجاع میشود تا بررسی گردد

درود
سوال خود را کوتاه و مختصر بیان کنید.

درصورت تایید فیلم توسط پلیس فتا با آگاهی برای شما مجرمیت صادر خواهد شد