آیا میتواند به بهانه ی حق ارتفاق از لوله استفاده کند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۸ #85574327

با سلام..
سوال این است که آیا زمین بائری که تحجیر نشده و زراعتی در آن صورت نگرفته تا الان و در پایین دست زمین دیگری است که چندین سال زراعت و کشاورزی و درختی میباشد،،بعد از کشت و زراعت نسبت به زمین بالایی حق ارتفاق پیدا میکند ضمن اینکه زمین بالا دارای جوی آب و لوله کشی از قنات تا محل درختان است..آیا الان شخصی میتواند از جوی زمین بالایی که شخصی سرمایه گذاری کرده، به زمین پایینی جویی برای آبیاری باز کند،،آیا میتواند به بهانه ی حق ارتفاق از لوله استفاده کند؟؟

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورت سابقه قبلی بله حق ارتفاق خواهد بود

در صورتی که سابقه حق ارتفاق اثبات شود پاسخ مثبت است

درصورتی که سابقه داشته و از قبل استفاده میشده بله حق ارتفاق دارد

درود
اگر سابقا حق ارتفاق داشته باشد، بله.

با سلام..
در اینخصوص در صورتی که زمین پایینی سابق بر این از این جوب استفاده می کرده، حالیه نیز به دلیل داشتن سابقه استفاده قبلی، در اینخصوث حق ارتفاق خواهد داشت..
موفق باشید..

باسلام درصورت داشتن سابقه قبلی جهت استفاده حق ارتفاق خواهد داشت

سلام این حق ارتفاق نباید باعث سو استفاده از حق شود و نیاید به شما ضرری وارد کند