چه مواردی وجود دارد که اگر زوجه به آنها عمل نکند می توانم بدون دادن مهریه طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۱ #85340937

از همسر خود راضی نیستم و می خواهم بدانم بدون دادن مهریه می توان طلاق گرفت یا نه؟
اگر می شود راه های اثباتش چیست؟
توان پرداخت مهریه را ندارم و مهریه ۳۱۳ سکه هست که ۱۱۴ آن عندالمطالبه است و بقیه آن عندالاستطاعه. این ۱۱۴ سکه در بازار امروز نزدیک به پانصد میلیون تومان می شود، آیا قانون برای کمتر کردن آن تدبیری اندیشیده است یا نه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای خلاصی ازمهریه راهی نیست . مگر خودزوجه آن را ببخشد

باسلام شما باید مهریه همسرتان را تحت هر شرایطی پرداخت کنید مگر اینکه رضایت بگیرید و ایشان ببخشد
و در صورت اعسار برای شما قسط بندی خواهد شد