شرایط شرکت در آزمون وکالت برای پرسنل نیروهای مسلح

پرسیده شده
۸ پاسخ ۸۰ #85304485

سلام، بنده نظامی هستم و می‌خوام آزمون وکالت بدم. اگر قبول شدم باید فورا استعفا بدم از نیروهای مسلح؟ پرونده‌ای که درست نمیشه بابت اشتغال در شغل وکالت بابت ممنوع‌الکاری؟ و بعد از گرفتن پروانه وکالت تقریبا چه مدتی طول میکشه تا بتونم به حقوق و دستمزد ناشی از وکالت برسم؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شرکت در آزمون منعی نداره ولی قبل از صدور پروانه کارآموزی باید استعفا بدین..حداقل پنج تا شش ماه بعد از قبولی،پروانه کارآموزی صادر می کنند.بعد از شروع کارآموزی هم در کانون وکلا چند ماه اول حق وکالت ندارین پس از اون اجازه کار دارین...

با درود ، کارکنان شاغل در ادارات و نیروهای مسلح ، باید بعداز قبولی و قبل از تشکیل پرونده در کانون وکلای مربوطه ، استعفا دهند.
تقریبا ۸ ماه در طول دوره کارآموزی حق وکالت و اخذ پرونده ندارند.

باسلام، شما می بایست بعداز قبولی و تایید و تشکیل پرونده در مرکز قبول شده از شغل خود استعفا دهید.
دقت داشته باشید که قریب به یک سال امکان فعالیت نخواهید داشت.

با سلام
پس از قبولی و قبل از ثبت نام بایستی استعفا داده و شاغل نباشید، وفق ماده ۵۴ آیین نامه اجرایی لایحه قانونی استقلال کانون وکلای دادگستری، کارآموزان در دو مرحله اول و دوم کارآموزی، جمعا به مدت ۸ ماه امکان اخذ پرونده و وکالت ندارند.

بعد از قبولی و در زمان تشکیل پرونده باید استعفا بدهید و شاغل نباشید.
مطابق قانون تسهیل شما ۸ ماه از تاریخ شروع کارآموزی اجازه دریافت پرونده ندارید.

با سلام برای ثبت تام در کانون باید نامه استعفا تقدیم کانون کنید

سلام در مرکز وکلا قوه قضائیه تازمان اخذ پروانه کارآموزی مهلت دارید از شغل قبلی استعفا بوهید