امکان دادن وکالت کاری بدون حضور وکیل هست؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۷۱ #85287241

سلام.قصد دارم به همسرم وکالت کاری محضری بدم که ایشون در یه شهر دیگه اقدام کنه برای اخذ وام ازدواج از بانک.آیا به تنهایی با داشتن کپی مدارک میتونم برم دفترخونه؟آیا حضور وکیل و یا کارت ملی ایشون الزامیه؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله می توانید اقدام کنید

سلام نیازی به حضور وکیل نیست

با سلام
نیازی به حضور همسرتون نیست ، با مراجعه به دفتر اسناد رسمی و ارائه مدارک هویتی ایشون میتوانید وکالتنامه تنظیم نمایید.

برای دادن وکالت مدنی طرفین با کلیه مدارک شناسایی به دفترخانه میروند و نیاز به وکیل دادگستری نیست

درود
نیازی به حضور وکیل نیست

با سلام نیاز به حضور ایشان نیست و فقط کد ملی ایشان را به عنوان نمایید