سرنشین خودرویی بودم که حامل مشروب بوده؛ چطور رفع اتهام کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۲۴ #85283831

من و دو نفر از دوستان در حال رفتن به سفر بودیم که من راننده نبودم ما رو متوقف کردن و یک شیشه مشروب خارجی و ۳ قوطی ابجو خارجی از ما گرفتن. یک نفره ما فرار کرده که اسم و کد ملی او را دارند و ما را باز داشت کردند صبح به دادسرا انتقال دادن که من یاداوری کردم به بازپرس که من کلا اولین بارم هست پام به اینجور جاها باز شده و هیچ سابقه ای ندارم و او هم برای من نصفه قراری که برای دوستم صادر کرد برای من صادر کرد و با من برخورد و رفتار خیلی خوبی داشت برعکس دوستم. ماشین هم امانت کسی بود که صاحب ماشین هم چند روز بعد رفت و گفت که ماشین صاحبش منم اما انجا نبودم. میخاستم بدونم ماشین تکلیفش چی میشه و حکم من که کلا بار اولم بودم و بنا به ماجرا که توضیح دادم چی هست ممنون

مشاوره حقوقی شرب خمر
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
طبیعی است که خودروی حامل مشروبات الکی، توقیف می گردد، ولی اگر مالک خودرو اثبات نماید که از فساد کشف شده (مشروبات الکی) مطلع نبوده، می تواند از خودروی فوق رفع توقیف نماید..
برلی جنابعالی نیز بعلت فقدان سوء سابقه کیفری، قاضی می تواند طبق قانون، از جهات مخففه جرم در مورد شما استفاده نماید..
موفق باشید..

با سلام
چون خودرو متعلق به غیر بوده لذا مالک خودرو میتواند اقدام به رفع توقیفی آن نماید البته اگر بتواند اثبات کند مشروبات متعلق به ایشان نبوده است .
اگر شرب خمر ننموده باشید و سابقه کیفری نداشته نباشید در مجازات شما تخفیف داده خواهد شد

با سلام
خودرو در وهله اول که باید توقیف می شد اما اگر مالک اصلی بعدا مراجعه نموده و بی اطلاعی و بی گناهیش ثابت شود، خودرو رفع توقیف می گردد.
عدم سوء سابقه صرفا می تواند از موجبات تخفیف و کاهش مجازات محسوب گردد. ضمن اینکه اگر پرونده هنوز در مرحله دادسرا و بازپرسی است صبر کنید تا قرار صادر شود (حتی شاید نسبت به شما قرار منع تعقیب صادر شود)

بعد از انجام تحقیقات خودرو آزاد میشود لذا برای حمل مشروبات الکلی برای شما مجازات سه ماه تا یک سال حبس و جزای نقدی در نظر گرفته میشود.

سلام
از جهت ماشین در صورتیکه مالک ماشین با اثبات عدم اطلاع از ایشان رفع اتهام خواهد شد.با توجه به نداشتن سابقه میتواند از جهات مخففه برای شما در نظر گرفته شود !

سلام
ماشین حامل مشروبات الکلی توقیف خواهد شد و در صورتی که بار اول شما باشد قابل تخفیف است مجازاتتان