رای شورا مبنی بر اعلام سازش به مراجع صلاحیت دار چه مفهومی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۴۷۰ #85243903

سلام وقتتون بخیر
من قبلا یه تصادف داشتم که مقصر من بودم حالا فردی که با اون تصادف کرده بودم برای دریافت دیه به شورا مراجعه کرده بود بعد دیگه مراحل اخر بود و پرسیدم از شورا گفتن لازم نیست من بیام و ما خودمون حل میکنیم
بعد الان یه همچین موردی تو سامانه ثنا اومده و من متوجه نشدم منظور چی هست ممنون میشم راهنمایی کنین
>
الان این یعنی طرف رضایت داده؟ یا نه چون به من گفتن راضی نبوده شورا اون درصد رو برداره و میخواد از دادسرا اقدام کنه که کل پول رو دریافت کنه

مشاوره حقوقی دادسرا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شورا مکلف است در اجراء ماده فوق برای حل و فصل دعوی یا اختلاف و ایجاد صلح و سازش تلاش کند و نتیجه را اعم از حصول یا عدم حصول سازش در مهلت تعیین شده به مرجع قضایی ارجاع کننده برای تنظیم گزارش اصلاحی یا ادامه رسیدگی مستندا اعلام نماید.

سلام به مرجع حل اختلافتون برید از دفتر دار همون مرجع سوال کنید