آیا امکان عقد صلح نامه ملک در زمانی که سند در رهن بانک است وجود دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۳ #85204688

با سلام بنده متقاضی دریافت وام مسکن یکم بانک مسکن هستم اما چون بانک استعلام می گیرد و بنده بعلت ضمانت فردی دارای چک برگشتی می باشم نمی توانم از تسهیلات استفاده کنم به همین علت تصمیم گرفتم اوراق بانک مسکن را بنام برادرم بخرم و چون باید سند خانه بنام خریدار اوراق باشد لذا باید سند بنام برادرم بزنم. حال سوال اینجاست که آیا میتوانم با صلح نامه بعد از اینکه سند بنام برادر زدم او بنام من صلح کنه؟در شرایطی که سند در رهن بانک است؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
صلح نامه ای تنظیم کنید و وقوع صلح را معلق به فک رهن نمایید.

اکان پذیر است ولی اگر بخواهید انرا به طور رسمی منتقل نمایید باید فک رهن کنید یعنی طلب بانک را تادیه نمایید

سلام و درود
میتوانید یک صلح نامه تنظیم کنید و وقوع عقد صلح را معلق به فک رهن کنید، در صورت عدم فک رهن تا مدت معین حق فسخ را برای خریدار (متصالح) قید بفرمایید.
موفق باشید.

سلام و درود بر شما ؛
صلح نمیتونید تنظیم کنید ولی شما از وی وکالت فروش بگیرید

سلام.. تا وقتی که بانک اجازه انتقال ندهد، چه صلح باشد چه بیع عقد شما نافذ نیست و در صورت اطلاع میتپاند انرا باطل کند .. میتونید یک مبایعه نامه بنویسید گرچه اون هم نافذ نیس ولی با تادیه تمام اقساط خود بخود به ملکیت شما در می اید.. بهترین کار گرفتن چک یا سفته به مقدار قیمت مال یا خانه را با خیار فسخ به مدت وام به او بفروشید. بیع شرطی کنید