چگونه میتوانیم اعاده دادرسی بدیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۵۸ #85195

سلام
دوست بنده دوسال هست بخواطر چک بلامحل جنبه کیفری در زندان بسر میبرد تا یک ماه دیگر ازاد میشود با ارایه فاکتور معامله نتوانستیم وعده دار بودن چک را اثبات کنیم حال میخواهیم چک ها به کارشناسی برود تا مشخص شود زمان نوشتن چک از تاریخ برگشت خوردن بانک که پشتش با خودکار پر شده است از طریق ( ماندگاری جوهر ) 8 ماه قبل نوشته شده است مشخص شود چک وعده دار بوده است
سوال 1 : از چه طریقی اقدام کنیم بهتر است چقدر زمان طول میکشه و صددرصد به نتیجه میرسیم یا نع ؟
سوال 2 : پرونده دیگری هم دارد که با جرم محکوم مالی (حقوقی ) در این زمان اضافه شده است ... پرونده در شهرستان سقز میباشد ... 40 میلیون تومان ... با توجه به اینکه رای غیابی میباشد و زمان واخواهی و تجدید نظر ان گذشته است ... با توجه به ماده 306 بند 4 آیین دادرسی کیفری چون وی درحبس میباشد و نتوانسته است در دادگاه حضور بیابد میتوانیم واخواهی دهیم ؟ هزینه اش چقدر است ؟ چقدر طول میکشه تا قبول بشه و آزادیشو از شعبه بگیریم ؟

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق دادگاه میتوانید تقاضای کارشناسی خط کنید. مشخص نیست که نتیجه ای در پی داشته باشد یا خیر.

در صورتیکه اقامت ایشان در زندان معلوم بوده باشد به ایشان توسط زندان ابلاغ شده است. زمان قبول آن اصلا مشخص نمیباشد.