تغییر نام خانوادگی به چه صورت است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۲ #85108335

سلام و قت بخیر. درخواست تغییر نام خانوادگی دارم. ولی براساس ثبت احوال تغییر آن غیر ممکن هست. فامیل اینجانب -------------هست. دوستان و آشنایان با وجود اینکه نام خانوادگیشان مشکلی نداشت تونستند عوض کنند. ممنون میشم راهنماییم کنید تا بتونم عوضش کنم.

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نیازی ب طرح دعوی نیست و با مراجعه ب اداره ثبت احوال اقدام ب تغییر آن کنید

این امر در حیطه و وظایف اداره ثبت احوال محل سکونت شما میباشد اما اگر اداره ثبت احوال موافقت یا همکاری نکرد میتوانید ازطریق دادگاه های حقوقی اقامه دعوی نمایید

با سلام
ابتداعا این امر در حیطه و وضایف اداره ثبت احوال میباشد اما اگر اداره ثبت احوال موافقت یا همکاری نکرد میتوانید به طرفیت اداره ثبت احوال از طریق دادگاه های حقوقی اقامه دعوی نمایید

تغییر نام خانوادگی در صلاحیت اداره ثبت احوال است. در صورت نامناسب بودن موافقت می شود

سلام ابتدا به اداره ثبت احوال محل مراجعه و درخواست دهید . چنانچه دلایل و شرایط کافی باشد کمتر از ۲ هفته کارتون انجام میشود درصورت عدم همکاری از طریق دادگاه طرح دادخواست نمایید

سلام
میبایست دادخواست به دادگاه به همراه دلایل کافی ارائه دهید