با وعده و فریب مدارک شناسایی را گرفته، چگونه شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۶ #85101517

سلام میخواستم بپرسم اگر زنی که تقریبا ۶ سال قبل از شوهرش طلاق گرفته بوده و دوباره با درخواست زوج که پشیمان شده میخواهد خودش بالای سر فرزندانش باشد دوباره قصد رجوع دارد و با فریب و وعده خودش را به زن سابقش نزدیک کرده تا رفت آمد پیدا کند و از آنجا که سه تیکه زمین که از قبل بنام زن بوده اما مدارکش نزد او که با وعده و فریب مدارک شناسایی را گرفته که کارهای مربوطه را جهت فروش یا ساخت انجام دهد و در هنگام محضر رفتن سهم مربوط به زن را بدهد اما با استفاده از این مدارک کارت ملی و شناسنامه شخص دیگری را جای وی به محضر معرفی کرده و سپس پا پس کشیده حال چگونه میشود به حق خود برسد راهی وجود دارد دستش به جای بند است لطفا مرا راهنمایی کرده و درصورت نیاز به مشاوره در شیراز اگر لازم به مشاوره حضوری هم باشد
متشکرم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر انتقال اموال توسط دیگری با مدارک شما صورت گرفته و همچنین با توجه به ضروری بودن وجود امضا و اثر انگشت می توان ادعای جعل مطرح نمود .

با سلام
اولا میتوانید به دلیل سوء استفاده از هویت شما توسط همسر سابقتان بر علیه ایشان اقدام نمایید
دوما برای ابطال مبایعه نامه به جهت جعل در امضا و اثر انگشت اقامه دعوی نمایید
سوما بر علیه همسرتان یا شخص که اقدام به امضا بجای شما نموده است شکایت فروش مال غیر نمایید .

نظر به اینکه شما مالک املاک هستید می توانید از دفاتر اسناد رسمی که املاک به نام شما شده نسبت به اخذ کپی برابر اصل اسناد خود و صدور المثنی اسناد از طریق اداره ثبت اقدام نمایید سپس شکایت خود را به عنوان جعل و استفاده از سند مجعول ,انتقال مال غیر و کلاهبرداری علیه نامبرده از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید. در صورت نیاز به مشاوره تلفنی از طریق همین سایت اقدام نمایید.

به مهر
در صورت انتقال اموال به توسط دیگری با مدارک شما
با توجه به ضروری بودن وجود امضا و اثر انگشت می توان ادعای جعل مطرح نمود .

سلام
البته بهتر است مشاوره بگیرید ولی چنانچه ثابت شود انتقال مال غیر انجام شده کلاهبرداری می باشد.