چطور میتونم پولم رو از شوهرم بگیرم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۶۴ #85058288

موقع خرید خونه بیشتر از نصف پول رو من دادم. ولی بخاطر کارای وام شوهرم خونه رو به اسم خودش زد. چطور میتونم سهمی که تو خونه دارم رو بگیرم.
رسیدی ندارم فقط بین خودمون حسابارو دستی تو برگه نوشتیم.آیا دست نوشته های خودمون قابل استناده؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورت داشتن شاهد ارائه دهید

باید دست نوشته خودمانی شما توسط کارشناس بررسی شود

با استناد به نوشته ها و شهادت شهود حق خود را اثبات کنید.

با درود..
در اینخصوص می توانید به استناد اوراق و اسناد دست نویس اعلامی، از وجود شهادت شهود فیمابین جهت گواهی موضوع اسـتفاده و عنداللزوم از سایر دلایل اثبات دعوی همچون اتیان سوگند نیز می توانید استفاده نمایید..

درود بر شما
آیا پای اون دست نوشته ها امضایی صورت نگرفته؟ در این صورت به همون دست نوشته ها به عنوان یه عقد تمام عیار استناد کنید در غیر این صورت اگر نقدی پرداخت کردید باید به شهادت شهود یا سوگند دادن ایشون استناد کنید اما اگر واریز بانکی داشتید به اسناد واریز بانکی و دست نوشته های بین خودتون در دادگاه استناد کنید

باسلام اگر دستنوشته های شما به تایید طرفین رسیده باشد اعتبار قانونی خواهد داشت در غیر اینصورت بایستی با ارایه ادله اثبات دیگری ادعای خودتان را اثبات نمایید.

باسلام و ادب
به دست نویس های عادی می توانید استناد کنید اگر امضا یا اثر انگشت داشته باشد.در غیر این صورت باید از شهادت شهود استفاده نمایید.