این رفتار مرد باعث میشه حضانت بچه رو بهش ندن؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۰ #84995536

سلام. سوال من این است که زنی که از شوهرش کتک خورده میتواند برود به پزشکی قانونی جای کتک ها رو نشون بده و پرونده تشکیل بده بدون اینکه شوهرش بفهمه...

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در واقع تمام شکایات تا زمان ابلاغ می تواند مخفی بماند و در این مورد نیز همینطور است. اما باید توجه داشته باشید که ابتدا باید نامه پزشکی قانونی را پس از مطرح کردن شکایت در کلانتری دریافت نموده و سپس به پزشکی قانونی جهت معاینه مراجعه فرمایید.

پزشکی قانونی راسا درخواست معاینه را نمیپذیرد . باید از طریق دفاتر خدمات قضائی یا کلانتری شکایت خود را مطرح کرده و سپس معرفی نامه پزشکی قانونی را دریافت نمایید .

سلام
همسرش متوجه نخواهد شد تا زمانی که علیه ایشان شکایت شود و ضمنا اگر بتواند عدم صلاحیت همسر را در حضانت ثابت کند حضانت به زوجه واگذار میشود